ساپورتنارنجی مدیر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1693 عنوان یه سوال 🤔🤔 | مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 46 پست من تا حالا دوست پسر نداشتم ولی بعضی از شما ها که دوست پسر دارید به خانواده هاتون میگید ؟ بعد چی جوری با همدیگه قرار می زارید ؟ 1401/01/13 | 22:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساپورتنارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1693 والا دوست پسر دکتر و مهندس و پسر رئیس شرکت یا خود رئیس شرکت پیدا نمیشه که 😂😂
masi417 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9665 اره میگم به خانوادم.بیرونم میرم میگم با کی میرم کجا میرم.نمیپرسن ولی من میگم.شاید من افتادم مردم حداقل بدونن کجا دنبالم بگردن.حتی اگه دیر بیامم باز میگم دیر میام.مثلا یه بار شام بیرون میرم میگم یازده میام خونه.بستگی به ادمش داره.با قبلیه شام بیرون نمیرفتم گیرم میدادن همش چون بهش اعتماد نداشتن.ولی الانیه رو دوس دارن چیزی نمیگن حالشم میپرسن مامانم همش خوراکی میده براش ببرم
ساپورتنارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1693 اره میگم به خانوادم.بیرونم میرم میگم با کی میرم کجا میرم.نمیپرسن ولی من میگم.شاید من افتادم مردم حدا ... خخخخ خوش به حالتون موفق باشید و عشقتون پایدار عزیزم ☺️🌹
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14924 شانسمون دیگه ولی شکر که پدر و مادر هامون غیرت دارند و ما قدرشون رو نمیدونیم آره واقعا راضیم ازشون منم دختر داشته باشم همین رویه رعایت میکنمولی هنینا بهترین عاقبت بهترین همسر نصیبشون میشه ها ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
masi417 عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 9665 خخخخ خوش به حالتون موفق باشید و عشقتون پایدار عزیزم ☺️🌹 مرسی❤
ساپورتنارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1693 آرررره بابا دوست دختر پسر عمم که باهم دیگه قصد ازدواج داشتند تا برای دختره خواستگار مهندس گیرش آمده پسر عمم رو ول کرده رفته رفته چسبیده به اون تازه پسر عمم دانشگاهش رو ول کرد رفت سربازی بخاطرع اون دختره
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14924 والا دوست پسر دکتر و مهندس و پسر رئیس شرکت یا خود رئیس شرکت پیدا نمیشه که 😂😂 استثنا هم هست ولی من که شانسم قهوه ای هست تورو نمیدونمهییی یه کیس ازدواج خوب بیاد دوس پسر نمیخوایم چیزی بجز دردسر اعصاب خوردی و افسردگی نداره ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
ساپورتنارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1693 استثنا هم هست ولی من که شانسم قهوه ای هست تورو نمیدونم هییی یه کیس ازدواج خوب بیاد دوس پسر نمیخوایم ... آفرین ولی شانسمون هم که ماشاالله انقد خوبه ( مسخره 😂) حتی دوست پسرم هم دکتر گیرمون نمیاد یا رئیس شرکت باشه 😂😂😂
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14924 آرررره بابا دوست دختر پسر عمم که باهم دیگه قصد ازدواج داشتند تا برای دختره خواستگار مهندس گیرش آمده ... آره میگم دیگه هست تک و توک پیش میادحالا دختره هم همچین خوبم نبوده درسته؟ من حدسم اینه خوش قیافه و اینا نبوده ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
ساپورتنارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1693 من یه بار دختر عمم عکس دختره رو بهم نشون داد معمولی بود ولی پسر عمم بنده خدا آنقدر اشک ریخت چون واقعا قصدش ازدواج بود
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14924 آفرین ولی شانسمون هم که ماشاالله انقد خوبه ( مسخره 😂) حتی دوست پسرم هم دکتر گیرمون نمیاد یا رئیس شر ... نه خب خدایی الان خودت رئیس شرکت باشی یا دکتر نمیای یه فرد عادی بگیری که یا زنش بشی نه دیگه انصافا کمتر از خودت قبول میکنی؟ولی خب یکی باشه وضعش خوب باشه شغلش آزاد باشه به من میخوره🤣🤣 ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14924 من یه بار دختر عمم عکس دختره رو بهم نشون داد معمولی بود ولی پسر عمم بنده خدا آنقدر اشک ریخت چون واقع ... 😂 آخی فراموش میکنه اونم و بهترش گیرش میاد ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
ساپورتنارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1693 آره دیگه اینم هست ولی من می خوام جز مخصوصا ها باشم 😂😂😂😂
lilaac1 عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 14924 آره دیگه اینم هست ولی من می خوام جز مخصوصا ها باشم 😂😂😂😂 انشالله خواهرم انشالله برا برادرشم منو بگیر😥 من خودم عرضه پیدا کردن ندارم ”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!
ساپورتنارنجی مدیر استارتر عضویت: 1401/01/03 تعداد پست: 1693 انشالله خواهرم انشالله برا برادرشم منو بگیر😥 من خودم عرضه پیدا کردن ندارم انشاالله شما شایسته بهترین ها هستید ☺️🌹