2777
2789
عنوان

یه سوال 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=232188445]پ چرا مال ما پایه نیستن؟ من آخه خوشمم نمیاد پایه هم‌ باشن برام‌ جا نیفتاده چطور یه ...

بابای من بفهمه گوشمو واقعا میبره به حرف نیس مامانم ج** میده بعد خاله های من زن داییام به دختراشون راهکار هم میدن

حالا یه دختر دایی دارم دائم در حال تعویضه ینی با ۱۰۰ نفر اینا بوده شایدم همزمان مامانش میگه بقیه دخترا حرف میزنن تو چرا نزنی😕 یا قران

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

آها انشاالله که به ازدواج ختم بشه عزیزم

ممنون عزیزم

ولی مطمئنم به ازدواج ختم نمیشه چون قصدازدواج نداره...

حالا یوقت منو الگوی خودت قرار نده و سعی کن وارد این دوستیانشی

راستش رابطم سمیه بخاطر وابستگیم نمیتونم ازش جداشم😓

شاید اوایل دوستی خوب باشه ولی ی روزی بد تموم‌میشه و معمولا دخترا ضربه روحی میخورن..

.....
بعد با دوست پسراتون قصد ازدواج دارید ؟

آره قصدمون ازدواج بود

و الان ازدواج کردیم

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
بعد با دوست پسراتون قصد ازدواج دارید ؟

با خجالت فراوان نه

البته من ۴ ۵ سالی میشه دیگه ندارم پاکم😂

۳ تا سر جمع داشتم که عمیقا حالم بهم میخوره از خودم و پشیمونم

ممنون عزیزم ولی مطمئنم به ازدواج ختم نمیشه چون قصدازدواج نداره... حالا یوقت منو الگوی خودت قرار ...

نه فقط روحی از لحاظ فرهنگی و اجتماعی هم لطمه می بینند 😑😑 ایرانمون کی درست میشه نمیدونم 

خداروشکر خوشبخت تر بشید ☺️

مرسی🥰🌹

بهترین کاری که تا حالا انجام دادم ایمان داشتن به خودم بوده...!💚                                                                       لجباز و یکمی یه دنده✌🏻🙂داره لبات میخنده☺️آره اینجاش قشنگه 😍 هرکی تورو دیدت از دور میگه چشمای بد دور🧿💖تویی خوشگل خودم ک 💕                                                 
تاچه حد بی ...... 😑😑 تازه پز هم میدن

آره واقعا منم دیگه نمیتونم چیزی بگم یبار میخوام حالشو بگیرم بد ، زیاد پز میده اونم پز تو خالی😂

حالم بهم میخوره از مادرش و خودش حالا اگه من حتی اسم ببرم تو روم‌نگا نمیکنن تا آخر عمر

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز