2777
2789
عنوان

یه سوال 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 46 پست

اره میگم به خانوادم.بیرونم میرم میگم با کی میرم کجا میرم.نمیپرسن ولی من میگم.شاید من افتادم مردم حداقل بدونن کجا دنبالم بگردن.حتی اگه دیر بیامم باز میگم دیر میام.مثلا یه بار شام بیرون میرم میگم یازده میام خونه.بستگی به ادمش داره.با قبلیه شام بیرون نمیرفتم گیرم میدادن همش چون بهش اعتماد نداشتن.ولی الانیه رو دوس دارن چیزی نمیگن حالشم میپرسن مامانم همش خوراکی میده براش ببرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانسمون دیگه ولی شکر که پدر و مادر هامون غیرت دارند و ما قدرشون رو نمی‌دونیم 

آره واقعا راضیم ازشون منم دختر داشته باشم همین رویه رعایت میکنم

ولی هنینا بهترین عاقبت بهترین همسر نصیبشون میشه ها

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

آرررره بابا دوست دختر پسر عمم که باهم دیگه قصد ازدواج داشتند تا برای دختره خواستگار مهندس گیرش آمده پسر عمم رو ول کرده رفته رفته چسبیده به اون تازه پسر عمم دانشگاهش رو ول کرد رفت سربازی بخاطرع اون دختره

والا دوست پسر دکتر و مهندس و پسر رئیس شرکت یا خود رئیس شرکت پیدا نمیشه که 😂😂

استثنا هم هست ولی من که شانسم قهوه ای هست تورو نمیدونم

هییی یه کیس ازدواج خوب بیاد دوس پسر نمیخوایم چیزی بجز دردسر اعصاب خوردی و افسردگی نداره 

استثنا هم هست ولی من که شانسم قهوه ای هست تورو نمیدونم هییی یه کیس ازدواج خوب بیاد دوس پسر نمیخوایم ...

آفرین ولی شانسمون هم که ماشاالله انقد خوبه ( مسخره 😂) حتی دوست پسرم هم دکتر گیرمون نمیاد یا رئیس شرکت باشه 😂😂😂

آرررره بابا دوست دختر پسر عمم که باهم دیگه قصد ازدواج داشتند تا برای دختره خواستگار مهندس گیرش آمده ...

آره میگم دیگه هست تک و توک پیش میاد

حالا دختره هم همچین خوبم نبوده درسته؟ من حدسم اینه خوش قیافه و اینا نبوده

آفرین ولی شانسمون هم که ماشاالله انقد خوبه ( مسخره 😂) حتی دوست پسرم هم دکتر گیرمون نمیاد یا رئیس شر ...

نه خب خدایی الان خودت رئیس شرکت باشی یا دکتر نمیای یه فرد عادی بگیری که یا زنش بشی نه دیگه انصافا کمتر از خودت قبول میکنی؟

ولی خب یکی باشه وضعش خوب باشه شغلش آزاد باشه به من میخوره🤣🤣

من یه بار دختر عمم عکس دختره رو بهم نشون داد معمولی بود ولی پسر عمم بنده خدا آنقدر اشک ریخت چون واقع ...

😂 آخی فراموش میکنه اونم و بهترش گیرش میاد 

آره دیگه اینم هست ولی من می خوام جز مخصوصا ها باشم 😂😂😂😂

انشالله خواهرم انشالله برا برادرشم منو بگیر😥 من خودم عرضه پیدا کردن ندارم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز