2777
2789
عنوان

جدا بشم؟!

295 بازدید | 25 پست

سه ماهه عقد کردم سنی هم ندارم

میخوام جدا بشم

شوهرم بد دله

حس میکنم تا چند ساله دیگه کتکم بزنه

تهمت که میزنه پول بهم نمیده رفتارشم بچه گونس همش میگه بابام بابام

نمیدونم چیکار کنم چطور اقدام کتم برای طلاق؟!

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

به خانوادم گفتم و موافق هستن

ولی خانواده شوهرم خیلیییی زبون دارن و خیلی راحت رام میکنن

حتی زندگی چندین نفر که به طلاق کشیده بر گردوندن

میترسم خانوادمو رام کنن

میخوام تا زمان عقدم بیشتر نشده زودتر جدا بشم

فقط سه ماهه

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم

خدا کمکت کنه عزیزم..چی بگم.... منم تو عقد به فکر جدایی افتادم..از ترس حرف مردم جدا نشدم.... اگر واقعا فکر می کنی شوهرت آدم بشو نیست و توام نمیتونی باهاش کنار بیای جداشو، که بعدا با دوتا بچه برنگردی... بد دلی خیلیییی بده...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلیم اهل دعا و این چرت و پرتا هستن

خیلی میترسم خانوادم رام بشن

اصلاااا این زندگی رو نمیخوام و پسره به شدت از چشمم افتاده اصلا اونو شوهره خودم نمیدونم

به خانوادم گفتم و موافق هستن ولی خانواده شوهرم خیلیییی زبون دارن و خیلی راحت رام میکنن حتی زندگی چ ...

البته شوهر من بد دل نیستا...اما مرد بد دل دیدم...زندگی زن رو سیاه می کنه..

خیلیم اهل دعا و این چرت و پرتا هستن خیلی میترسم خانوادم رام بشن اصلاااا این زندگی رو نمیخوام و پسر ...

دعا چرت و پرته؟

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
خدا کمکت کنه عزیزم..چی بگم.... منم تو عقد به فکر جدایی افتادم..از ترس حرف مردم جدا نشدم.... اگر واقع ...

اگه مشکل فقط یکی دوتا بود واقعااااا میساختم، ولی چند تاس خیلییییه خیلی نمیدونم کدومو بگم، هر موقع باهمیم اشک منو در میاره تا الانم صدا نکردم گفتم درست میشه، اخه ما بحثامون از همون فردای عقد شروع شد و هر روزم یه بحث جدید داشتیم

خدا کمکت کنه عزیزم..چی بگم.... منم تو عقد به فکر جدایی افتادم..از ترس حرف مردم جدا نشدم.... اگر واقع ...

شما چند وقته عقدین؟ من چون میگم تازس و سه ماهه دوس دارم جدا بشم تا طولانی تر نشده، اخه بعضیا حتی هنوز نمیدونن من عقدم، هیچ اتفاقیم نیوفتاده زیاد، نه خاطره ساختیم نه جهیزیه نه کلا هیچ چیز خاصی

البته شوهر من بد دل نیستا...اما مرد بد دل دیدم...زندگی زن رو سیاه می کنه..

اره بخدا یاد فیلم ملی و راه های نرفته اش افتادم، با خودم گفتم همین الان جلو این زندگی رو بگیرم تا بدتر نشده

بخدا رفته بودیم عروسی، داییه مامانم بغلم کرد سرمو اورد جلو پیشونیمو بوس کرد، شال از سرم لیز خورد افتاد، این اقا از دیشب تا الان همش میگه داییت شالتو از عمد در آورد داییت اینجوری کرد اونحوری کرد طلاقت میدم و فلان... جیگرمو خون کرده

هییییچ کاری واسم نکرده بعد میاد میگه واست همه کار کردم از گل نازک تر بهت نمیگم

انقد دروغگوعهههه هم گنده و پول نمیده هم نمیذاره خودم کار کنم مستقل بشم میگه اگه پول در اوردی منو ول میکنی میری

بد دلم که هس

هر تصمیمی هم میخواد بگیره میگه بابام بابام

میترسم واسه بچه دار شدنمم بخواد از باباش اجازه بگیره!

سنتی ازدواج کردین؟

تقریبا

اصن ازدواجمون معلوم نبود چطور بود خیلی مسخره بازی و یهویی بود

دعا چرت و پرته؟

الان عصبیم مثلا اینجوری حرف میزنم

دعای دعا نویسا منظورمه

الان عصبیم مثلا اینجوری حرف میزنم دعای دعا نویسا منظورمه

عزیزم ببخشید من منظورتو بد متوجه شدم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
شما چند وقته عقدین؟ من چون میگم تازس و سه ماهه دوس دارم جدا بشم تا طولانی تر نشده، اخه بعضیا حتی هنو ...

من عزیزم بچه دوم هم تو راهه...کار من از این حرفا گذشته... خیلی سخته قضاوت کردن..به نظر من برای طلاق اینجا تصمیم نگیر..حتماااااا و حتماااااا برو مشاوره، الان هنوز دیر نشده و فرصت داری بعدا با دوتا بچه میخوای چیکار کنی