2777
2789
عنوان

جدا بشم؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 25 پست
اره بخدا یاد فیلم ملی و راه های نرفته اش افتادم، با خودم گفتم همین الان جلو این زندگی رو بگیرم تا بد ...

ببین...مرد بد دل درست نمیشه!! دیدم که میگم، دو تا از عمه هام شوهراشون بد دل بودن..یکیشون که بنده خدا داره نوه دار میشه خیلی تلاش کرد پارسال جدا بشه شوهره گفت بمیری هم طلاقت نمیدم من آبرو دارم! ببین گوشی نداره، تلفن خونه نداره.. با اسنپ حق نداره جایی بره، اوووووه....نگم برات... عمه ام بدبخت شده بیچاره، اون یکی عمه ام هم که جوونتره هم شوهرش علاوه بر بد دل بودن معتاد هم شد..الان با دو تا بچه میسازه باهاش فقط .. انقدر وحشیه بچه هاش رومیزنه...بدددد میزنه...اما اونم می‌سازه دیگه..برگرده کجا با دوتا بچه...

اره بخدا یاد فیلم ملی و راه های نرفته اش افتادم، با خودم گفتم همین الان جلو این زندگی رو بگیرم تا بد ...

ولی وقتی از الان اینجور مشکلات دارین به نظرم اگر دوستش نداری جداشو، اگر دوستش داشته باشی فرق می کنه اما وقتی آنقدر حست بهش سرده دیگه توان درست کردنش رو هم نخواهی داشت، اما فقططط برو مشاوره، گوش کن حتما

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من عزیزم بچه دوم هم تو راهه...کار من از این حرفا گذشته... خیلی سخته قضاوت کردن..به نظر من برای طلاق ...

عزیزم...

من خیلی ادم تو داری هستم و تا لحظه اخر تحمل میکنم و میسازم

قبل از عقد خیلییییی پر انرژی بودم و مثبت و حتی تو بدترین شرایط به بقیه روحیه میدادم

ولی از وقتی عقد کردم انقدددد این ادم منو افسرده و کلافه کرده،با خودم گفتم خودم درستش میکنم من خودم یه پا مشاورم همیشه مشکل بقیه رو حل میکردم بقیه رو اروم میکردم، ولی این ادم کلا خودش مشکل داره و درست بشو نیست، حتی پشت در اتاق داشتم به حرفای مامان باباش گوش میدادم در مورد پسرشون میگفتن: این پسر دیوونس دختر مردمو دیوونه کرده...

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم
ببین...مرد بد دل درست نمیشه!! دیدم که میگم، دو تا از عمه هام شوهراشون بد دل بودن..یکیشون که بنده خدا ...

پس باید هر چه زودتر جدا بشم!

چون نامزد منم گوشیمو همیشه چک میکنه

همه پیامارو دونه دونه میخونه

پیج اینستامون مشترکه نمیذاره جدا

بازی کلش اف کلنز روی کوشیم حذف کرد چون تو یه قسمتش میشد چت کرد!

همه اینا رو و کلییییی چیزای دیگه رو برای خانوادم تعریف کردم و‌ گفتن فقط طلاق

ولی به شدتتتت استرس دارم که نمیدونم چیکار کنم

خیلی خیلی خیلی میترسم روی خانوادم تاثیر بذارن اخه خیلییییی زبون دلرن و سمج هستن

کاش یکی بود کمکم کنه....

▪️مـن از تبــار زن های تکراری نـیســتـم... مــن از نســلِ هــمان تـافتـه جـدا بافتــه ام...✨الّلهُـــــــمَّ صَــلَّ عَلَـــی مُحَــــمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّــدٍ و عَجِـــل فَرَجَــهم
ولی وقتی از الان اینجور مشکلات دارین به نظرم اگر دوستش نداری جداشو، اگر دوستش داشته باشی فرق می کنه ...

اخه حتی اگه برم مشاوره هیچ حسی بهش ندارم

حس خیلی مهمه

من حاضر بودم شوهرم حتی پول نداشته باشه واسم یه حلقه بخره ولی مردددد باشه روپای خودش باشه

منکه اصن نمیدونم از کدوم اخلاقش گله کنم

اگه پیش مشاورم برم میتونه اخلاقه یه ادم ۲۶ ساله رو درست کنه؟

اخه خیلیییییم بچه گونس

من خودم از وقتی ۱۳ سالم بود همه اطرافیان حرف زدنمو میدیدن میگفتن باورمون نمیشه این سنته، خیلی عاقلانه حرف میزنی!

پس باید هر چه زودتر جدا بشم! چون نامزد منم گوشیمو همیشه چک میکنه همه پیامارو دونه دونه میخونه پیج ...

ببین اگر خانواده ات پشتت باشن برای چی باید از حرفهای اونا تاثیر بگیرن، طلاق تو عقد اونقدر چیز وحشتناکی نیست، نه بچه ای داری...نه سر زندگی رفتی...همه میگن نامزد بوده بهم خورده..والسلام، پس نترس اگر آنقدر شرایط بده.. اما باز هم میگم هرکس بهتر می‌دونه تو زندگیش چه خبره، شاید دوستش داشته باشی شاید این کاراش به یه دلیل خاصی باشه ... نمیدونم واقعا..خدایی نکرده نمی‌خوام با نظرم باعث جدایی دو تا جوون بشم...فقط تجربیات و نظرمو گفتم، برای همین میگم حتما برو مشاوره ..اصلا به اون نگو خودت برو تا دیر نشده

اخه حتی اگه برم مشاوره هیچ حسی بهش ندارم حس خیلی مهمه من حاضر بودم شوهرم حتی پول نداشته باشه واسم ...

نه عزیزم ... نگفتم برو مشاوره که اونو درست کنه...اون اگر تو‌ ۲۶ سالگی اینطور بد دله درست کردنش با کرام الکاتبینِ...

من منظورم این بود که برو مشاوره در مورد تصمیمت برای طلاق مشاوره بگیر..ببین مشاور ازدواج چی میگه، اون ازت همه چیز رو می‌پرسه و طبق شواهد بهت میگه که به نفعته جدا بشی یا نه...

نه عزیزم ... نگفتم برو مشاوره که اونو درست کنه...اون اگر تو‌ ۲۶ سالگی اینطور بد دله درست کردنش با کر ...

عزیزم خیلی ممنون مرسی راهنماییم کردی ‌و باهام صحبت کردی💋

خواهش می کنم عزیزم خدا کمکت می‌کنه نترس توکل کن، برای منم دعا کن عزیزم 💔💋

چشم عزیزدلم❤️