2777
2789
عنوان

سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 9890 بازدید | 98 پست
اخه مردا هم سینه گنده دوسدارن؟  مردا غلط کردن همراه با تو  ما برا سینه هات نمیتونیم کاری ...

😑🤦‍♀️

چند دلیل باعث میشه ک منو ب مهمونیاشون دعوت کنن اینه ک مهربونم مودبم توووروخدا🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه همچین زنی وجود داشته باشه خوش به حالش کاش منم اینطور بودم 

من همینجورم بی نهایت عاشق چهره و بدنمم و هرگز بابتش خجالت نکشیدم و اینم بگم کاملا بدون عملم تنها عملم سزارین بوده و بس😅

فقط 1 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سایزشون چنده؟ خیلیم چیزه بدی نیست که بخوای عملشون کنی مثلا لباس مجلسی رو بالا تنت میشینه 

۸۰ ولی خو بدنم ریزه اینا در حد بدنم نیستن برام سنگینی میکنن قفسه سینم درد میگیره

نه من نمیخوام لباسمو بالا نگه داره من همون ۵۵ ۶۰ هم برام کافیه حتی اگه لباس رو تنم زشت باشه

اینقدر به دخترایی که سینشون کوچیکه حسودیم میشه که حد نداره

{ خانم هستم }
نه بابا چه گندی😂 همسرم میگه فقط مواظب باش بزرگ تر از این نشه ولی خودش داره باعث بزرگ شدنشون میشه😂

مثل منی 

شوهرم میگه بزرگتر نشه هاا میگم برو بابا شکمتو اب کن بعد بیا نظر بده😂😂😂من ۸۵ هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب مردا خیلی چیز دوس دارن

بعد یک نکته سلیقه مردا باهم یکی هم نیست هرکدوم سلیقه ای داره

شما اگه به فکر مردم و مردا و سلیقه اشون باشی و بخوای شبیه سلیقه دیگران خودت و بکنی باید هر دقیقه که نه هر صدم ثانیه خودت و یک شکلی بکنی

این زندگی توعه مال توعه

و بدن و جسمی که داری کارخداست

چطور میتونی دوسش نداشته باشی؟یا به فکر تغییرش باشی برای حرف دیگران کسایی که هر طوری باشی حرفی دارن باز

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
اره عزیزم ۱۵ میدوتی نسبت ب هم سن سالام خیلی کوچیکن اصن صافن😐💔🤦‍♀️

هنوز خیلی جا داره واسه رشد غصه نخور

من ۱۷ سالگی ۷۰ بودن نامزد کردم شد ۷۵ ازدواج کردم شد ۸۵😐همیشه رو به رشدم😂

1
5
10
15
20
25
30