2777
2789
عنوان

سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 9886 بازدید | 98 پست
به نظرم به خاطر ژنتونه.اگه دخترای فامیل هم مثل شما این مشکلو داشته باشن قطعا به خاطر ژنه

نه اتفاقا مامانمو خواهرم سینه هاشون خیلی کوچیکه خاله هامو عمه هامم سینه هاشون کوچیکه فقط منم که سینه هام انقدر بزرگه البته نسبت به اندامم بزرگه مثلا من ۵۳ کیلو ام ولی سایز سینه هام ۸۰ همخونی نداره با اندامم

ینی مثلا اگ تیره باشه عب نداره؟

ن بابا چ عیبی 

اونایی ک پسرا دیدن مسلما بدن آدم طبیعی نبوده! تو پو رن دیده اونجا هم شغلشونه و معلومه ن باید بی نقص باشه 

ادمای عادی ناحیه بیکینی تیره تر از بقیه جاهاست

Off از ۶/۱۹🙃💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بابا چ عیبی  اونایی ک پسرا دیدن مسلما بدن آدم طبیعی نبوده! تو پو رن دیده اونجا هم شغلشونه و ...

منم خیلی چن وقته دارم ب اینا فک میکنم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
اگه صد درصد هم اعتماد بنفس داشته باشی بازم برات مهمه 

نه میگم که برای خانمای با اعتماد به نفس اصلا نظر آقایون مهم نیست و خودشونو هر جوری هستن دوست دارن

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
من حالا خیلیم مشکلی باهاشون ندارم ولی چیزی نیست که اسیم بخواد به خاطرش غصه بخوره 

من مشکل دارم باهاشون اگه از عمل نمیترسیدم قطعا عمل میکردم

کاش خدا به هر بنده ای بدنی رو میداد که دوس داره نه به کسی چیزی بده که نمیخوادش و در عوض همون چیز رو از کسایی که میخوان دریغ کنه!

{ خانم هستم }
درسته تند بود  تاپیکای این شکلی خیلیییی زیاد شده متاسفانه  ما ی فامیل داریم پسره کچله گف ...

از روزی که به پسر فامیلمون با مشکل عقب افتادگی عقلی زن سالم دادن دیگه هیچی واسم عجیب نیست

فقط 1 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من مشکل دارم باهاشون اگه از عمل نمیترسیدم قطعا عمل میکردم کاش خدا به هر بنده ای بدنی رو میداد که دو ...

سایزشون چنده؟ خیلیم چیزه بدی نیست که بخوای عملشون کنی مثلا لباس مجلسی رو بالا تنت میشینه