2777
2789
عنوان

سایز سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 9886 بازدید | 98 پست
عزیزم ما چه بخوایم چه نخوایم نظر شوهر مهمه چون وقتی ازدواج کنی هر چقدرم که بگی مهم نیس وقتی شوهرت بگ ...

مثلا بیای سینتو نشون بدی ببینی میپسنده یانه😐

خب معلومه دیگه خواست میاد جلو نخواست نمیاد 

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینو قبول دارم عزیزم مردا هرچی باشن خودشونو برتر میبینن اما احن اون خانم و ادبیاتش خیلی بد و زشت بو ...

درسته تند بود 

تاپیکای این شکلی خیلیییی زیاد شده متاسفانه 

ما ی فامیل داریم پسره کچله گفتن بهش مو بکار قبل ازدواج 

گفت مرد مو میخاد چیکار😐😂

Off از ۶/۱۹🙃💕
سینه واقعا چیزی نیست که به خاطرش غصه بخوری من خودم لاغرم ولی سینه هام بزرگه واقعا به نظرم چیزه مزخرف ...

قطعا چیز مزخرفیه

دخترایی که سینشون کوچیکه نمیدونن خدا چه لطفی بهشون کرده قدر شناس نیستن.

{ خانم هستم }
من با شما حرفی نزدم عسلم  خبریم نیست سلامتی

با منم حرفی نداری؟🥺😂

لینک چت ناشناسم   https://abzarek.ir/service-p/msg/2314532                      پارادوکس یعنی  ندارمت ولی گاهی فکر از دست دادنت دیوانه ام میکند ...🙂

هیچ کاری لعنتی روز به روز بزرگ تر میشه فک کنم نصف وزنم واسه سینه هامه میترسم اینجوری که پیش بره در آ ...

به نظرم به خاطر ژنتونه.اگه دخترای فامیل هم مثل شما این مشکلو داشته باشن قطعا به خاطر ژنه

نه ببین دوست من اگه ی روز کامل اینجا مونده باشی میبینی کم کم ده تا تاپیک اینجوری هست که از کم بودن ا ...

ینی مثلا اگ تیره باشه عب نداره؟

تاب تاب عباااسی ....... خدا خستم از بااازی ........ دنیا چ قد تابم داااد..... کاشکی منو بندااازی🥺🥺🥺
عزیزم ما چه بخوایم چه نخوایم نظر شوهر مهمه چون وقتی ازدواج کنی هر چقدرم که بگی مهم نیس وقتی شوهرت بگ ...

کسایی که اعتماد به نفس ندارن اینجورین 

اتفاقا ما اصلا اینجوری نیستیم خوشبختانه

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
اره واقعا اصلا یه چیزه اضافییه حتی من سنگینیشو حس میکنم وفقط یه چیزه اضافست

دقیقا

مثل این میمونه بهت وزنه وصل کرده باشن و دلت بخواد زودتر اون وزنه ها رو دربیاری که راحت بشی

و مشکل اینجاست که همونقدری هم نمیمونن!!!!

{ خانم هستم }
مثلا بیای سینتو نشون بدی ببینی میپسنده یانه😐 خب معلومه دیگه خواست میاد جلو نخواست نمیاد 

نه عزیزم مثلا خیلی شنیدیم که فلانی میگه چون سینم کوچیکه یا بزرگه شوهرم میگه دوست ندارم واون طرف خواه ناخواه همش ذهنش درگیر این قضیه میشه وتو رابطه و زندگی اعتماد بنفسش میاد پایین چون خودم این مشکل و داشتم این و میگم و اون حرف شوهرم و هرگز فراموش نمیکنم