2777
2789
عنوان

چجوری میشه کسی رو فراموش کرد

140 بازدید | 13 پست

حتی اگه اون آدم خیلی بهم آسیب روحی زده باشع تو تاپیک های قبلم هس ولی میگم که قراربود باهم ازدواج کنیم ولی تواین ۸ ماه آشنایی به این نتیجه رسیدم که به خاطر خودم جلو نیومده به خاطر موقعیت مالیمه همسرم فوت شدن وماشین وخونه و حقوق دارم سنمم کمه یه دختر ۶ سالم دارم ولی ایشون اول بادروغ اومد جلو گف مجرده بعد فهمیدم داره زنشو طلاق میده هی عصبی میشد سرهرچیز کوچیک منو بلاک میکرد وچند بار پول گرف ازم و به زور ازش گرفتم و دیگه عید تموم کردم و شمارمو عوض کردم خستم کرده بود

حالا دیروز بیرون دیدمش از دور با اینکه تو این مدت منو وابسته کرده بود تونسته بودم کمرنگش کنم تو ذهنم ولی از دیروز باز حالم آشوبه    چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند وقته جدا شدین؟

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  

اوه هنوز دوهفته جدا شدی میخوایی فراموشش کنی 

من الان 4 ماهه جدا شدیم فراموشش نکردم 

پایان سال 1402 بیماریم تموم شده   لیسانسمو گرفتم  شاغل شدم  طلاقمو گرفتم با تمام حق و حقوقم  تهمتی که منو به دادگاه انداخت رو به تنهایی ردش میکنم  ارزوهامو تو امضا نوشتم که روزی که رسیدم بهش پایینشو امضا کنم و بنویسم بهشون رسیدم  
جدا نشدم مرحله آشنایی بودم بالا توضیح دادم ۱۰ روزه کات کردم

اوهوم زمان بگذره فراموشش میکنی 

ببین

یه روزی

یه زمانی

یه نفر بود

با تمام وجود دوستش داشتم

هرکاری می کردم که فقط منو ببینه

صدای منو بشنوه

با من حرف بزنه

هرجا می رفتم کنار خودم حسش میکردم

شده بود روح تو جسم من

خودش با رفتاراش

کم کم من رو از خودش دور کرد

روزای اول خیلی سخت بود

اما هر چی بیشتر گذشت

بیشتر به نبودش عادت کردم

جوری که الان دیگه حتی نمی خوام اسمش رو بشنوم. 

به درد زندگی نمی خوره مردی که از اول با دروغ میاد زن شو هم داره طلاق میده ازت پول هم گرفته بوده یه دختر هم داری اصلا مرد قابل اعتمادی نیست به نظر من بیشتر دقت کن تو ازدواج مجددت

مرد میدان حاج قاسم سلیمانی
ببین یه روزی یه زمانی یه نفر بود با تمام وجود دوستش داشتم هرکاری می کردم که فقط منو ببینه صدای ...

منم بهترین بودم براش ولی بااینکه اون اول اومده بود دنبالم خودش دروغ میگف    حالم بد میشد با این کاراش منو نمیدید انگار