2777
2789

قدت مثل مدل هاست . نیکول کیدمن با ۱۸۸ قد میاد پاشنه میپوشه اونوقت ملت بی فرهنگ و فضول ما ببین چیا میگن 

من خودم قدم ۱۶۰ هست و آرزوم بود حداقل ۵ یا ده سانت بلندتر باشم . 

بعیده دیگه بلندتر بشی . رشدت متوقف شده دیگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همونايي كه بهت تيكه ميندازن  حسرت دو سانتي متر از قد شما رو دارن

میتونه باشه 

ولی مشکل اینه واقن الان تو جامعه ای که پسرامون کم قد میکشن و همچنین دخترا 

منی که 171 ام مورد تمسخر قرار میگیرم چون غیر عادی بنظر میام 

قدت مثل مدل هاست . نیکول کیدمن با ۱۸۸ قد میاد پاشنه میپوشه اونوقت ملت بی فرهنگ و فضول ما ببین چیا می ...

میترسم بیشتر بلند شم🙂😂نه گلم 160 بد نیست که اتفاقا من دخترای ریزه میزه رو بیشتر دوست دارم نازن 

میترسم بیشتر بلند شم🙂😂نه گلم 160 بد نیست که اتفاقا من دخترای ریزه میزه رو بیشتر دوست دارم نازن&nbs ...

الان تنها کاری که باید کنی اینه که درستو خوب بخونی . تو این سن ادم خیلی خیلی به ظاهرش حساسه .چه قیافه چه اندام . و بخصوص حساسیت به نظرات گهربار فضول های اطراف . 

باور کن به نظراتشون بخوای اهمیت بدی بهترین لحظات زندگیت به استرس و ترس و وسواس میگذره . ذهنتو فقط با چیزای خوب پر کن . 

17 سالمه  تو چطور

من ۱۵

و قدم ۱۶۵

البته قبل از پری ۱۶۰ بود تا ۲سال پیش رسید به ۱۶۵ تو این ۲سال هم تغیری نکرده میگم خدا نکنه بلندتر بشم

من آنقدر خواستمش ک نخواستنش را ندیدم..او آنقدر نخواست ک هیچ چیز از من را ندید..

وای من آنقدر دوست دارم قدم بلند شه حد نداره ۱۶۷قدم وزنمم ۵۷ هفده سالمه مث خودت تازه من فکر میکنم کوتاهم البته اطرافیانم میگن اندامم خوبه چون ورزش میکنم و دنسرم اما اینو بدون همیشه آدما چیزی رو که دارن قدرش رو نمیدونن و دنبال چیزی هستن که ندارن ولی شما واسه اینکه قد نکشی باید تحرک داشتی باشی و ورزش کنی