2777
2789
عنوان

بریدم ... خیلی خستم از خانواده شوهرم

1422 بازدید | 64 پست

خانواده شوهر من خیلی خیلی اذیتم کردن تو این سالها ... مادر و پدرش خوبن بقیه شون نه . نمیخوام واردش بشم همینقدر بدونید که یکبار منو از خونه پدرشون بیرون کردن 

همیشه به شوهرم بدم رو گفتن دعوا انداختن بینمون و تیکه و طعنه و دخالت هم فراوون . 

مادرشوهر من یک سالو چهارماهه که فوت کرده . منو اون یکی خواهرشوهرم تا یک سالش پیش پدرشوهر موندیم یعنی مثلا دو هفته اون دو هفته من . اما بعد از چند ماه اون کلا قطع کرد و نیومد . 

شوهر منم کوتاه نمیومد ما برگردیم خونمون . خلاصه با هر دردسری بود راضیش کردم برگردیم و دو ماهه که برگشتیم . 

الان دوباره خواهرشوهر دومیم با برادرشوهرم ( این دوتا شهرستان هستن ) اومدن هی تو گوش شوهرم میخونن تو شبا بیا پیش بابات 

اخه مگه میشه ؟ ب منم میگن ناهار و شام بابامون با تو شبا هم بیا پیشش 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

پدرشون قصد داره زن بگیره خودش بهشون گفته . اینا نمیخوان بذارن که از ارثیه شون کم نشه 

خواهرشوهرم با کمال پررویی اومده ب من میگه بابای من نهایت ۱۰ سال دیگه عمر کنه تو ده سال تحمل کن بیا اینجا اگه بابام زن بگیره از ارثمون کم میشه !!! 

ب من چه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن بگیرین براش

بچه هاش راضی نیستن خودش از خداشه حتی یه خانم دیده خانمه راضیه 

پدرشون قصد داره زن بگیره خودش بهشون گفته . اینا نمیخوان بذارن که از ارثیه شون کم نشه  خواهرشوه ...

وای باورم نمیشه

اینا انسانن آخه؟😳😕

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
خیلی شرایط سختیه پدر شوهرت چند سالشه ؟

بخدا بریدم . ما قرار بود اسباب کشی کنیم یه خونه ویلایی گرفتیم اینا اومدن و انقد تو گوش شوهرم خوندن نگذاشتن فک کن یک ماهه خونه ی من کارتن کارتن جمع شده اینا نذاشتن که اگه بریم اونجا از باباشون دور میشیم 

ببخشید ولی چه خواهر شوهر نفهمی داری 

این یه موردشه فقط . این خواهرشوهرم جواب سلام منو نمیداد اون موقع الان بهم احتیاج پیدا کرده اومده طرفم