2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نباید از اول می‌گفتید بیاین باهامون حتی در حد تعارف 

البته بستگی به شوهرتم داره.وقتی دوست داشته باشه باهاتون بیان نمیتونی متقاعدش کنی 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرشوهر من اعلام کرد امروز مادرشوهرش همه جا باهاش میومده اونم احتمالابخواد ادامه بده

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
مادرشوهر من اعلام کرد امروز مادرشوهرش همه جا باهاش میومده اونم احتمالابخواد ادامه بده

اعلامش رو یه حرف رو هوا بدون 

شما کار خودتو بکن 

مادر شوهر من خودشو کشت با زبون بی زبونی ،با نصیحت ،از زبون بقیه تا بهم بفهمونه هرجا میری منو خواهرشوهرمم ببریم با خودمون هیچوقت نشنیدم این حرفشو 

مگه مریضم ببرم که نتونم یه نفس راحت بکشم از دستشون 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اعلامش رو یه حرف رو هوا بدون  شما کار خودتو بکن  مادر شوهر من خودشو کشت با زبون بی زبونی ...

اخه حتی دخترشم گفت الان دیگه نوبت شماس ببرینشون اونوقت نمیفهمه ماتازه اول زندگیمونه

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡