2777
2789

دوستان بخدا من نبودم من روحمم خبر نداره ۴ ماهه کات کردیم اصلا تو فکرش نبودم

فقط تو اینستا آنفالو نکرده بودیم بعد امروز دیدم رفته هم پیج کاریم و هم پیج شخصیمو بلاک کرده

منم رو پیج کاریم خیلی حساسم بهش پیام دادم گفتم چرا پیج کاریمو بلاک کردی برگشته بهم میگه من گفته بودم رو پیج فیک حساسم اما تو بیخیال نشدی منم که شاخ دراوردم اول گفتم چی میگی بعدش براش یه ویس فرستادم که چرا فک کردی منم و کلی حرف بارش کردم گفتم همه ی دخترای شهرو میشناسی برو ببین کی بوده بهش گفتم مگه من بیکارم اما هنوز گوش نکرده

به نظرتون چرا من اخه چرا همچین فکری کرده اونم بعد ۴ ماه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضیا فکر میکنن خیلی آدمهای خاص و جذابی هستن و هر کی یه تایمی باهاشون بوده، دیگه نمیتونه فراموشش کنه و همش پیگیره... 

منم یه مورد اینطوری برام پیش اومد، به من بدهی داشت، سر موعدش که شد بهش زنگ زدم پولمو بگیرم، گفت فکر نکن که نفهمیدم فلان موقع تو از طریق فلانی و فلانی پیگیر من بودی!!! گفتم برو دلت خوشه... من چندین ماهه از اون شهر رفتم ریخت نحستو نبینم، الآنم زنگ زدم پولمو بگیرم، بعدش بلاکی و تمام... معلوم نیست بعضیا چیزی میزنن، دچار توهم میشن.

پس چرا بلاک کرد میگم امکان نداره اون پیج فیک اسم منو داده باشه؟

میگم که میخواد با یه موضوعی باز بحثو بات باز کنه

نــــشـــد ســهــمــم امــا مـــن هــمــیــشــه عــ🖤ـــاشــقــش هســـ🖤❤ــتــم 
بعضیا فکر میکنن خیلی آدمهای خاص و جذابی هستن و هر کی یه تایمی باهاشون بوده، دیگه نمیتونه فراموشش کنه ...

حالا پول داد یا نه؟

می دونستی نظر افراد مختلف با هم فرق میکنه و این اصلا بد نیست؟ ❤ اهدافم یک: ز... دو: ن......... سه: کاهش وزن تا ۵۷ ❤️