2777
2789

ازروز اول عید هرجااااارفتیم مامان بابای شوهرم بتمابودن خودم 3تابچه دارم توماشین رنوکوچیک باما 7نفربودیم حالا بقیه برادرشوهرام وخواهرشوهرم شاسی بلند دارن تا اینکه ماشینوفروخت نداریم .خسته شدم تویه ذره جای تنگ بچه به بغل نشستم اون خواهربرلدراش فرامیکردن سریع میرفتن تایه وقت سوارنکنن مادرپدرشونو.اون خواهرش که ماشینش رسماخالی بود.

حالا فرداشب خونه جاریم مبخوایم بریم واسه خودمون ماشین دکستشونگرفت حالاچون مامان باباش میخوان برن رفته ماسین دوستشوگرفته ببرمون الان بحثم شدگفتم من نمیام گفت نیاخودمون میریم چیکارکنم اینا دست بردارمن نیستن چرا😭😭😭

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

بگو بدرک

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤣🤣🤣🤣🤣

شوهرت باحاله

گفتی نمیام 

گفته خووووب نیا 

😂😂🤣🤣🤣

خوب نرو دیگه 

تمام

میری هم برو دیگه 

اه 🥴

من اصلا نظری ندارم 😖

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

خیلی سخته درکت میکنم!

شوهر شما نمیدونه الویت زن و بچشه

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!

به نظرم بهتر با مشاور صحبت کنید واسه مشکلاتتون.هر کسی مشکلات خودش رو داره اگر خیلی یه موضوعی ناراحتت میکنه و ذهنت رو درگیر کرده از متخصص بپرس نا بهتر راهنماییت کنه و بهترین تصمیم رو تو موقعیت های مختلف بتونی بگیری

با این چیزا بین خودتو شوهرت دعوا ننداز 

برو خوش بگذرون بزار مسئولیت با شوهرت باشه هر کاری میخواد بکنه شما نه حرص بخور نه کاری کن 

عب نداره بزار با شما بیان ثوابشو از خدا بگیر بزار بقیه بچه هاش زرنگ بازی کنن ببینم به کجا میخوان برسن 

شوهر شما حریم شخصی نداره!

و فکر میکنه در همه امور باید پدر و مادرش باهاش باشن

اونم بعد داشتن دوتا بچه!!

واقعا متاسفم چند سالشه؟

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
ده ساله هنوز نفهمیده

بیخیال باش و هر جا که قراره مشترکا برید تو نرو!

حتی اگه خواست بچه هارو ببره بده ببره ولی تو نرو

بلاخره یا شوهرت مجبوره درک کنه یا پدر مادرش

ولا غیر

درکت میکنم منم شرلیطم مثل شماس دلی تازگیا برادرشدهرم ماشین خریدع راخت شدم ولی میدونم اگه ازدواج کنه باز مادرش با ما میاد منم تو این پنح سال طعم زندگی متاهلی روونکشیدم خیلی خسته کننده هست که ادم رو درک نمیکنن بعذ طلبکارم هستن

دعوا نداره، رفته ماشین گرفته که راحت بشینی، دعوا کردی که ننیامچرا خوب

منکه گفتم بریم نگرفت تامادرپدرش زنگ زد سریع رفت گرفت .کل عیدو بامابودن من عقب ماشین تنگ نشستم با بچه هامو مادرش باباشم جلو

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....