2777
2789
عنوان

شمابودید تواین شرایط بازدید عیدمیرفتید

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 39 پست
عزیزم خدا هم راضی نیست بندش اذیت بشه! خب ۱۰ سال تحمل کرده دیگه نمیخاد تحمل کنه ثواب همین ده سال بست ...

من نمیگم حق نداره کاملا حق داره ولی الان ۱۰ساله این قضیه هست و از اول درست نشده و الان هم خودتو ریز ریز کنی قطعا آقایون بعد این همه مدت درک نمیکنن تا زمانی که سرش به سنگ بخوره و یه روزی بفهمه برا پدر مادرش ارزش از بقیه خواهر برادرا کمتره 

حالا من میگم چرا خانم خودشو ناراحت کنه حرص بخوره خودش به غکر خودش و بچه هاش باشه مثلا وقتی مادر شوهرش میاد چندتا کمک بگیره قطعا دیگه همراهشون نمیاد مثلا چندبار بچه رو بده مادرشوهرت نگه داره 

ناراحت شدن فقط آسیبش خانم میبینه نه بقیه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عیدم خراب شد از اول

اشکال نداره تو احترام گذاشتی، پدر و مادر همسرت رو بردی همه جا، اونا بیشعوریشون بوده که پدر و مادرشونو وقتی ماشین راحتتر داشتن نبردن، خدا عوض خیر بهت میده انشاالله دلخور نباش

عشق می تونه شبیه معجزه باشه 🦢❤️🩷

و من ۶ ساله باهاشونم! امسال دیگه خدا یا خونه قسمت میکنه یا طلاق!

واقعا آدم عصبی میشه منکه کل طلاهامو دادم وسیله فروختم یه50متری به زورو دعواخریدمیم اونم ته شهر. ولی خیلی راضی هستم

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

من نمیگم حق نداره کاملا حق داره ولی الان ۱۰ساله این قضیه هست و از اول درست نشده و الان هم خودتو ریز ...

حرفتون واقعا منطقیه من خودم خیلی به خودم سخت گرفتم

مثلا ما طبقه بالاشونیم

بعد هی رفت آمد بود بهترین پذیرایی در هر شرایطی ازشون میکردم هر روز کمک میخاست منم میگفتم بخاطر خدا عیب نداره

مسافرت ۷ ماهه میرفتن غذای دوتا پسر بزرگ و تمیزی خونشون با من بود

بعد الان ۲ ساله به خودم اومدم یکم که از محبتا کم کردم یکم که ازشون کمک خواستم یکم که بچه رو گذاشتم پیششون یکم که دیگه کمک ندادم

میگن دیگه بسه زیاد تو این خونه موندین مستقل شید ما بعد شما ۲ تا پسر دیگه داریم نوبت اوناست!!

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
اشکال نداره تو احترام گذاشتی، پدر و مادر همسرت رو بردی همه جا، اونا بیشعوریشون بوده که پدر و مادرشون ...

بنظرم از اول روشون زیادترشده همه هستن بچه هاش میگن منباشمامیرم میگ

حالامیفهمم چرابعضیا مینوشتن فقط خدا.....

واقعا آدم عصبی میشه منکه کل طلاهامو دادم وسیله فروختم یه50متری به زورو دعواخریدمیم اونم ته شهر. ولی ...

منم طلا هامو فروختم ۴۱۰ گرم بود 

انموقع شد ۵۰ تومن

رفت برا چک پدر شوهرم‌

الان بود می فروختم یه خونه ۵۰متری میخریدم راحت میشدم

چاتای سابقم💕  خدارو داشتن حس خوبیه....❤ (نیها صدام کنید😍)  ❤ تیرماهیم❤ عاشق بارونم،سنگ صبور و مَحرَم اَسرار بقیه ، اما "تنها" این تنهاییم بخاطر اینه که یه سریارو خوب نمیشناسم و یه سریای دیگرو خوب میشناسم! دلمو انقدر شکستن قلبمو انقدر زیرپاشون له کردن تا یاد گرفتم قوی باشم! خاطره ها نمیمیرن...کاش میشد که پاک کن دستم بگیرم و چیزایی که آزارم میدن رو از حافظم پاک کنم.... برام صلوات بفرستید و دعا کنید من به دعا محتاجم🖤🍂(درخواست دوستی قبول نمیکنم..)(عجب صبری خدا دارد..!) (اکثر تاپیک هام مال خودم نیستن از زبان اطرافیان و برای حل مشکل اوناست) (هیچوقت اجازه ندید که یک نفر بشه همه ی دنیاتون) (واسه ظهور آقا امام زمان صلوات) در لحظاتی از درد کسی به داد آدم نمیرسد؛ رنج همیشه تنهاست!
حرفتون واقعا منطقیه من خودم خیلی به خودم سخت گرفتم مثلا ما طبقه بالاشونیم بعد هی رفت آمد بود بهتری ...

اره عزیزم وقتی به اندازه کار کنی به اندازه توجه کنی به اندازه توجه نکنی ازشون کمک بخوای و ...... دیگه زحمت شما رو وظیفه نمیدونن 

مثلا برا برادر شوهرت یبار میپختی بقیه اش رو ساده یا یخچالی میگفتی خودش بخوره دیگه متوقع نمیشدن که شما هستی اینکارا کنی هر چیزی به اندازه خوبه حتی محبت و احترام بیشتر بشه مورد بی احترامی قرار میگیری 

حرفتون واقعا منطقیه من خودم خیلی به خودم سخت گرفتم مثلا ما طبقه بالاشونیم بعد هی رفت آمد بود بهتری ...

ولی هیچ وقت حرص نخورید اصلا ارزش نداره میمونه تو خاطرتون همش عصبی میشید بعدا من اوایل زندگی اینجوری بودم به خودم اومدم گفتم به چه قیمتی بخاطر بقیه ناراحت شم