تو برخوردت چطوریه؟ من میترسم گیر بدم بره قایمکی بکشه شوهر منم میره بالکن ولی دوس داشتم سیگار نمیکشید ...
برخورد خاصی نمیکنم فقط میدونه حق نداره تو خونه سیگار بکشه که نمیکشه برخورد فایده نداره خودش باید بخواد اونجوری نهایتا چند روزی قایمکی میکشه که بدتره و سیگاریا بدونن از نظر سیگار در محدودیتن وقتی فرصت پیدا کنن خودشونو خفه میکنن
نه چیکار به بوش دارم شما بگو بوی عود میده ولی هیچکی نمیخواد همسرش استفاده کنه. ممنون بابت نظرتون
ویپ براش بگیر میشه ترک کرد من خودم ترک کردم یه سال سر یه موضوعی دوباره شروعش کردم
اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :) تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم
خداروشکر. من دیدم ادمایی که یهویی گذاشتن کنار و تا ۷ سالم حتی نکشیدن ولی من به شوهرم میگم میگه کم کم ...
میگن باید کم کم کمش کرد بعد کنار گذاش البته نه اینکه یکسال طول بکشه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب
میگن سیگار مرخصی داره ولی ترخیص نه قابل ترک نیس خیلی کم پیش میاد طرف بتونه بعد شده حتی چن سال برمیگر ...
شوهر من هم تو مجردی میکشید چند سال قبل ازدواج و چند سال بعد ازدواج هم نمی کشید اما از پارسال دوباره میکشه . اگه این جمله شما رو قبل ازدواج درک میکردم قبولش نمی کردم .