2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم استفاده میکنم مشکلی واسه دیگران نداره چون بدن خودشه فقط بوش بقیه رو اذیت میکنه نه چیز دیگه ای

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم

خدارو شکر نمیکشه

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

همیشه ن ولی عصبی میشه میکشه خودمم میکشم عصبی میشم 

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍

دوس پسر من گاهی میکشه کاریش ندارم خودش شعور داره میتونه تصمیم بگیره البته شاید روزی ی نخم نکشه واسه همین زیاد اهمیتی نداره

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤

شوهر من می‌کشه . و سر این موضوع بیشتر سال گذشته با هم قهر بودیم . متنفرم از این موضوع . و الان دارم از همسرم هم متنفر میشم . اگه به خاطر بچه هام و فشارهای اجتماعی نبود ازش جدا میشدم .

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘

خیلیم اذیت کنندست حتی اگر بیرون از خونه بکشه 

اگه فقط بخاطر بوش هست سعی کنین طعم دار واسش بگیریم که بوی خیلی خوبیم داره عطریه تو فضا پخش میشه

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم
میکشه و میره تو بالکن سعی کرده ترک کنه از این ویپ و اینام گرفت اما بازم میکشه

تو برخوردت چطوریه؟ من میترسم گیر بدم بره قایمکی بکشه شوهر منم میره بالکن ولی دوس داشتم سیگار نمیکشید😥 روزی چندتا میکشه؟

میگن سیگار مرخصی داره ولی ترخیص نه قابل ترک نیس خیلی کم پیش میاد طرف بتونه بعد شده حتی چن سال برمیگرده شکر خدا نمیکشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
دوس پسر من گاهی میکشه کاریش ندارم خودش شعور داره میتونه تصمیم بگیره البته شاید روزی ی نخم نکشه واسه ...

شما قصدتون ازدواجه؟ اگه اذیت میشید با این موضوع بیشتر فکر کنید