من خودم استفاده میکنم مشکلی واسه دیگران نداره چون بدن خودشه فقط بوش بقیه رو اذیت میکنه نه چیز دیگه ای
اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :) تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم
شوهر من میکشه . و سر این موضوع بیشتر سال گذشته با هم قهر بودیم . متنفرم از این موضوع . و الان دارم از همسرم هم متنفر میشم . اگه به خاطر بچه هام و فشارهای اجتماعی نبود ازش جدا میشدم .
اگه فقط بخاطر بوش هست سعی کنین طعم دار واسش بگیریم که بوی خیلی خوبیم داره عطریه تو فضا پخش میشه
اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :) تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم
میگن سیگار مرخصی داره ولی ترخیص نه قابل ترک نیس خیلی کم پیش میاد طرف بتونه بعد شده حتی چن سال برمیگرده شکر خدا نمیکشه
در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش یه مردادیه جذاب