2777
2789
شوهر من می‌کشه . و سر این موضوع بیشتر سال گذشته با هم قهر بودیم . متنفرم از این موضوع . و الان دارم ...

منم خیلی این قضیه رو مخم رفته با اینکه تو بالکن میکشه. شما که قهر بودی پنهانی نمیکشید ؟ من میترسم خیلی برم رو اعصابش لج کنه

شما قصدتون ازدواجه؟ اگه اذیت میشید با این موضوع بیشتر فکر کنید

آره قصدمون ازدواجه ن واقعا اذیتم نمیکنه 

خداحافظ عشقِ آخرِ من نِمیری از قلب و باورِ من...💔🖤🥀ی کاری کردی نبینم اصن روی خوشو بی تو ازم دنیامو گرفتی ب اون چشمات قسم...💔🖤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر من میکشه ، خیلی سر این موضوع دعوا کردیم خیلی ولی بی فایدست،  دیگه حوصله بحث ندارم  

خدایا چنان کن که از چیزهای ارزشمند زندگیم ، جانم اولین چیزی باشد که از من میگیری ...
میگن سیگار مرخصی داره ولی ترخیص نه قابل ترک نیس خیلی کم پیش میاد طرف بتونه بعد شده حتی چن سال برمیگر ...

خداروشکر. من دیدم ادمایی که یهویی گذاشتن کنار و تا ۷ سالم حتی نکشیدن ولی من به شوهرم میگم میگه کم کم باید کمش کنم😥 حس میکنم خودش نمیخواد کنار بزاره

تو برخوردت چطوریه؟ من میترسم گیر بدم بره قایمکی بکشه شوهر منم میره بالکن ولی دوس داشتم سیگار نمیکشید ...

برخورد خاصی نمیکنم فقط میدونه حق نداره تو خونه سیگار بکشه که نمیکشه  برخورد فایده نداره خودش باید بخواد اونجوری نهایتا چند روزی قایمکی میکشه که بدتره و سیگاریا بدونن از نظر سیگار در محدودیتن وقتی فرصت پیدا کنن خودشونو خفه میکنن

اگه فقط بخاطر بوش هست سعی کنین طعم دار واسش بگیریم که بوی خیلی خوبیم داره عطریه تو فضا پخش میشه

نه چیکار به بوش دارم شما بگو بوی عود میده ولی هیچکی نمیخواد همسرش استفاده کنه. ممنون بابت نظرتون

نه چیکار به بوش دارم شما بگو بوی عود میده ولی هیچکی نمیخواد همسرش استفاده کنه. ممنون بابت نظرتون

ویپ براش بگیر میشه ترک کرد من خودم ترک کردم یه سال سر یه موضوعی دوباره شروعش کردم 

اگه با نظراتم مخالفی یا با بودنم تو این سایت جمع کن از ایران برو :)    تو نی نی سایت تونستم خیلی چیزا یاد بگیرم که تو روابط آیندم با آدمها میتونه بهم کمک بزرگی کنه طوری که جنس مخالف رو بتونم بهتر درک کنم
شوهر من میکشه ، خیلی سر این موضوع دعوا کردیم خیلی ولی بی فایدست،  دیگه حوصله بحث ندارم &nb ...

منم با زبون خوش بهش میگم یسری بهش گفتم یهویی بزار کنار گفت باید کم کم کمش کنم بعدم دلیل علمی میاره😶 احساس میکنم خودش نمیخواد 

خداروشکر. من دیدم ادمایی که یهویی گذاشتن کنار و تا ۷ سالم حتی نکشیدن ولی من به شوهرم میگم میگه کم کم ...

میگن باید کم کم کمش کرد بعد کنار گذاش البته نه اینکه یکسال طول بکشه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
منم خیلی این قضیه رو مخم رفته با اینکه تو بالکن میکشه. شما که قهر بودی پنهانی نمیکشید ؟ من میترسم خی ...

تا حالا جلوم نکشیده . اما می‌دونم می‌کشه و می‌دونه که می‌دونم . من از بابت اینکه چرا همچین انتخابی کردم افسردگی هم گرفتم .

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘

دقیقا همینه نباید خودمو حساس نشون بدم

برخلاف تصور ترک سیگار یکی از سختترین کاراست منم نمیدونستم یه کتاب صوتی معروفی در این زمینه هست برای ترک که شوهرم میذاشت و گوش کردم متوجه شدم

تا حالا جلوم نکشیده . اما می‌دونم می‌کشه و می‌دونه که می‌دونم . من از بابت اینکه چرا همچین انتخابی ک ...

اخی عزیزم واقعا کاش یکم درک داشتن میفهمیدن چقدر اذیت میشیم 

برای پدرتونم صلوات فرستادم ❤

میگن سیگار مرخصی داره ولی ترخیص نه قابل ترک نیس خیلی کم پیش میاد طرف بتونه بعد شده حتی چن سال برمیگر ...

شوهر من هم تو مجردی میکشید چند سال قبل ازدواج و چند سال بعد ازدواج هم نمی کشید اما از پارسال دوباره می‌کشه . اگه این جمله شما رو قبل ازدواج درک میکردم قبولش نمی کردم .

🙏لطفا برای شادی روح پدرم صلوات بفرستید 😘