2777
2789
عنوان

چطور همسرموفراموش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 54 پست
ممنون فداتبشم بخدا انقدر درگیرم ک نگو از طرفی دوسش دهرم از طرفیم اون اینطوری رفتار میکنه

انشالله که هرررچی مصلحت و صلاحته، همون میشه

گاهی وقتا برای به دست اوردن آرامش و خوشبختی باید سختی های اولشم تحمل کنی

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
انشالله که هرررچی مصلحت و صلاحته، همون میشه گاهی وقتا برای به دست اوردن آرامش و خوشبختی باید سختی ه ...

عزیزدلم بهترین دعارو درحقم کردی خداخیرت بده کاش انقدر زنانگی داشتم تا میتونستم حقمو بگیرم و بنشونمش سرجاش این ادم بی انصافو

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزدلم بهترین دعارو درحقم کردی خداخیرت بده کاش انقدر زنانگی داشتم تا میتونستم حقمو بگیرم و بنشونمش ...

خودت بخوای میتونی.... 

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
 ن من خواستم عزیزم حق طلاق داشتم طلاقم ۲۵ روزه تموم شد الانم خونه اجاره کردم بفکر خرید وسایل و ...

عزیزم منم حق طلاق دارم

ولی رفتم خدمات قضایی گف باید بری از طریق دادگاه درخواست بدی اونم حداقل سه ماه طول میکشه باید جلسه های مشاوره بری

با وکیل یه هفته ای تمام میشه

ولی من هزینه وکیل رو ندارم

پس چرا برا شما اینقد زود تمام شده؟

بعد دیگ من رفتم توافقی درخواست دادم ۱۴ام مشاوره داریم

خدایا همه امیدم به توعه♥️
عزیزم منم حق طلاق دارم ولی رفتم خدمات قضایی گف باید بری از طریق دادگاه درخواست بدی اونم حداقل سه ما ...

من وگیل گرفتم اصلا وگیل نگیرب نمیشه موق امضا باید طرف بیاد 

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃