2777
2789
عنوان

چطور همسرموفراموش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 54 پست
خب لجبازی حساسیت داشتن ب یسری رفتاراش بدبینی کردن بهش یعنی گیر دادن 

عزیزم برات دعا میکنم که مشکلت حل بشه🥺😔

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما کاملا درست میفرمایید اره مردی ک زندگی کن باشه پشت خانمش هم هیت ایشون بشدت خسیس بشدت پنهانکار و خ ...

پس تو جونتو بردار و فرار کن 

اصن خودت بگو جدا میشم و این زندگیو نمیخوام، خودتو ضعیف نشون نده... هنوزم که سنی نداری که، درستو ادامه بده و خودتو برسون به یه جایی

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
مرسی فداتبشم توروخدا دعا کن دیگه دهرم از فشاراسترس خفه میشم دستام از شدت ناراحتی دهرن فلج میشن بی خو ...

سر نماز حتما دعات میکنم  درکت میکنم چون خودم هم تو اون شرایط قرار گرفتم

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
جدی ؟چجور شرایطی میشه تعریف کنید؟

تا مرز طلاق رفتم منم بچه بازی درمیاوردم بعد چند ماه پشیمان شدیم و برگشتیم پیش هم

خیلی سخت بود😭😭😭

مرسی فداتبشم توروخدا دعا کن دیگه دهرم از فشاراسترس خفه میشم دستام از شدت ناراحتی دهرن فلج میشن بی خو ...

برا کسی غصه بخور که برات تب کنه

از خدا بخواه هرررچی که صلاحته برات رقم بزنه.... بگو خدایا من نه ازت میخوام مشکل منو حل کنی و من برم سر زندگیم، نه ازت میخوام که کاری کنی طلاق بگیرم و... بگو فقط میخوام ازاین دوتا دوراهی هرکدوم که خیر من توشه برام رقم بزنی، بگو من هیچی نمیگم خودمو سپردم دست خودت قطعا که تو خوبی منو میخوای

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
برا کسی غصه بخور که برات تب کنه از خدا بخواه هرررچی که صلاحته برات رقم بزنه.... بگو خدایا من نه ازت ...

ممنون فداتبشم بخدا انقدر درگیرم ک نگو از طرفی دوسش دهرم از طرفیم اون اینطوری رفتار میکنه

خدهروشکرت سر زندگیتی 

ممنون گلم❤️😔😘

اره ۲۱سالمه از نگاه جامعه میترسم و افکار دیگران خیلی اذیتم 

عزیزم خودت درست رفتار کنی و اقتدار داشته باشی هیچ احدی نمیتونه فکر اشتباهی راجبت بکنه، چه برسه نگاه... 

موقعیت تو توی جامعه رو طرز رفتار و جنبش خودت تعیین میکنه