2777
2789
عنوان

چطور همسرموفراموش کنم؟

519 بازدید | 54 پست

میخواد ک جداشیم خاطرات حرفها صبح و شب هایی ک باهم بودیم داغونم کرده؟توروخدا راهکار بدین اصلا رمق توصیح ندارم فقط کسی تجربه داره بگه چکارکنم

خب چرا جدا میشین

اینش مهمه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فراموشی مرحله داره ی شبه نمیشه همه خاطرات از ذهنت پاک بشن ولی قول میدمت زمان بدی حل میشه کمرنگ میشه واست .

تو حق داری ناراحت باشی و ی دوره سوگواری رو بگذرونی نیاز نی سرکوبش کنی بعد اون ب مرحله پذیرش میرسی ک این دردو باور میکنی و اروم اروم بهش عادت میکنی و کنار میای … ی تایمی رو سوگواری کن بعدتر اون پر قدرت ب زندگیت برس و سعی کن تایم خالی نداشته باشی ک هی بری عمیقا تو فکرش . تو بعد از این جدایی خیلی ادم قوی ترم پخته تری میشی چیزی ک نکشتت قوی تر میکنه تورو

عه جدی؟شما خواستین یااون من یوال دادگاهی دهرم توروخدا کمکم کنید

ن من خواستم عزیزم حق طلاق داشتم طلاقم ۲۵ روزه تموم شد

الانم خونه اجاره کردم بفکر خرید وسایل و پول جمع کردن و اینا هستم

به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃
خوبه فتم رمق توصیح ندارم .خب نشکلات ریز و درشت دخالت خانوادش بچگی خودم و..

اگر به این زودی بخاطر یه سری مشکلات ریز و جزئی تصمیم همسرت برای طلاق جدیه، بنظرم زیاد اصرار به ادامه این زندگی نداشته باش... بلاخره زندگی مشترک پستی ها و بلندی های خودشو داره، همونقدر که روزای خوب هستن، روزای بدم هستن... نمیشه که تو روزای بد پشت همو به این زودی خالی کرد، اصولا حرف طلاقو برای مشکلات بزرگتر پیش میکشن نه بخاطر یه سری مشکلات بچگانه.... همچین آدمی زود پشتتو خالی میکنه

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏