2777
2789
عنوان

رفتار شوهرم

342 بازدید | 28 پست

دخترم دوسال و خورده ایشه 

من تا حالا هیچ جا نزاشتمش بدون خودم 

امروز واقعا سر درد و حالت تهوع داشتم گفتم من ک نمیتونم بهش برسم یا غذا درست کنم یه روز تا شب بفرستمش خونه مامانم

شوهرم یطوری باهام برخورد میکنه ک ب  گ....خوردن افتادم 

الان ک فرستادمش پشیمونم 

کاش اصلا ب شوهرم نمیگفتم 

نشستم گریه میکنم سرمم بد تر شد😔

من و شوهرم هیچ وقت تو هیچ مسئله ای همراه هم نیستیم 

ب اونایی ک شوهراشون باهاشون مشورت میکنن یا همراهیشون میکنن حسودیم میشه 

با من همیشه یطوری رفتار میکنه احساس گیجی و احمقی بهم دست میده

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چرا بعضی ها انقد شوهر و بلدن رام کنن  من ک هر چی احترام میزارم و توجه میکنم بی فایدس

بعضی از مردها خودشون می‌خوان تغییر کنند یا رام بشن... وگرنه دنیای محبت هم باشی رو سنگ نمیتونی اثر بزاری.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
چرا بعضی ها انقد شوهر و بلدن رام کنن  من ک هر چی احترام میزارم و توجه میکنم بی فایدس

خب شوهرم باید زمینه شو داشته باشه. شوهر من یه آدم ایراد گیر بهونه گیر ..‌ ناشکر. بداخلاق و بی ثباته. ریز ب ریز زندگی مونم میزاره کف دست خانوادش 

خب شوهرم باید زمینه شو داشته باشه. شوهر من یه آدم ایراد گیر بهونه گیر ..‌ ناشکر. بداخلاق و بی ثباته. ...

شوهر من   

من مطلقه حرف هیچکس براش مهم نیس خیلی وقتا دارم باهاش حرف میزنم در مورد یه موضوعی نگام میکنه احساس خنگا بهم دست میده

خوش بحال همچین زنایی ک این شوهرا نصیبشون میشه

واقعا... شوهر من در مجشموع بد نیست😂ولی اخلاقای بدش رو به هییییییییچ روشی کنار نمیزاره ، بارها ضربه خورده از اخلاقای بدش ولی بازهم کنار نمیزاره.

ذات رو نمیشه تغییر داد. 

غصه نخور... از خدا کمک بخواه، شاید تحول درونی اتفاق بیفته و خوب بشه به امید خدا.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃
شوهر من    من مطلقه حرف هیچکس براش مهم نیس خیلی وقتا دارم باهاش حرف میزنم در مورد یه موضو ...

جدیش نگیر . کاری ک فک میکنی درسته رو بکن. خودتو باور داشته باش.. فک نکن اون عقل کله و تو نمیفهمی

واقعا... شوهر من در مجشموع بد نیست😂ولی اخلاقای بدش رو به هییییییییچ روشی کنار نمیزاره ، بارها ضربه ...

شوهر منم در مجموع بد‌نبس 

ولی یه وقتایی دوستدارم خفش کنم از ته قلبم چون خیلی عصبیم میکنه من درونگرام نمیتونم عصبانیتم و نشون بدم یا داد بزنم 

این یه کینه میشه تو قلبم

جدیش نگیر . کاری ک فک میکنی درسته رو بکن. خودتو باور داشته باش.. فک نکن اون عقل کله و تو نمیفهمی

ب مرور زمان خیلی تاثیر گذاشته روم 

الان دیگ بیرونم میرم نمیتونم با کسی صحبت کنم درست

شوهر منم در مجموع بد‌نبس  ولی یه وقتایی دوستدارم خفش کنم از ته قلبم چون خیلی عصبیم میکنه من در ...

عزیزم... پس ولش کن، احوالات خودت برات مهم باشه.

من امتحان کردم، سکوت میکنم در برابرش.

یا بهش نگاه میکنم و جوابش رو نمیدم و محیط رو ترک میکنم.

یه جاهایی هم خیلی حرف بزنه جواب میدم.

به نظرم بشین اخلاقای بدش رو بنویس، تو بعضی سایتها خیلی خوب راهنمایی میکنند ، سرچ کن و ببین چطور میتونی روش تاثیر گذار باشی و راه کار امتحان کن. انشالله جواب میگیری...

ب مرور زمان خیلی تاثیر گذاشته روم  الان دیگ بیرونم میرم نمیتونم با کسی صحبت کنم درست

اتفاقا من یکبار به همسرم همین رو گفتم.« اینکه تحقیر کردنش باعث شده اعتماد بنفس من در حرف زدن از بین بره» و اینکه این باعث میشه من نتونم بچه هام رو قوی بار بیارم و تربیت کنم و این ضعف ایجاد شده در شخصیت من به بچه هام خیلی صدمه می‌زنه.

و بهش گفتم تصمیم گرفتم من هم نقاط ضعفش رو به روش بیارم تا فکر نکنه خیلی همه چیز تمومه.

خیلی هم با بغض و گریه گفتم اون بار.... استثنا یکم بهتر شده😄کمتر با حرفاش تحقیر می‌کنه و گاها تایید و تعریف می‌کنه پیش بچه هام.

ب مرور زمان خیلی تاثیر گذاشته روم  الان دیگ بیرونم میرم نمیتونم با کسی صحبت کنم درست

خدای من . شوهر بد با آدم چ میکنه. به مرور زن افسرده و خودکم بین میشه. منم دارم اینجوری میشم. بهم میگه جدا شو برو با من بمونی تباه میشی