2777
2789
عنوان

همه چیز در مورد استانبول

| مشاهده متن کامل بحث + 1999534 بازدید | 25337 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متشکرم .نظرتون کمکم کرد احتمالا همین نیو سیتی رو انتخاب میکنم .به نظر من عثمان بی موقعیت مکانیه خوبیه نسبتا .چون من احتمالا بیشتر خریدم همون سمت نشانتاشی و پاساژجواهیره ..به استقلال هم 2 تا ایستگاه فاصله هست.برای گردش هم که بالاخره باید سوار و پیاده شد. نمرشم 7.7 بود
2803
2804
2805
اقای فدورا من ادرس جاهای دیدنی رو گرفتم فقط چن تا سوال 1)ایا پارک ابی همون پارک دلفینهاس؟بعضی ها میگن پارک ابی خوبی ولی دلفینها نه میشه لطفا مسیر دسترسی رو از تکسیم به جفتش بگید...من دلفیناریوم نمیخوام برم میترسم اشتباها بجای پارک ابی منو ببرن دلفیناریم 2")واسه جزایر دوستان میگن باید سوار فونی کولر بشیم میشه دقیقا مسیر رو یگید از تکسیم ایا وقتی میخوایم بریم جزایر میشه بلیط بسفر رو هم بخریم ؟یعنی فروش بلیط جزایر و بسفر یع جاس؟من می/م شب بریم بسفر همسرم موافق روزه کذومش بهتره ؟ 3)کاخ توپکاپی بهتره یا ذلما باغپه چون یه جارو میخوایم بریم 4)بام استانبول ارزش رفتن داره؟یا عین مثلا جمشیدیه خودمونه؟اگه ارزششو زاره چه طوری بریم 5:ایا وقتی میریم جزیره بیوک ادا میتونیم شنا هم بکنیم یا فقط باید بریم کلیسیوس واسه شنا؟ 6) اتوبوس برای حمل و نقل بهتره یا ترانوا یا مترو؟مثلا برای رفتن به استانبول فروم و برای رفتن به بیوک ادا ٧)یکی از دوستان گفته برای اکوا مارین و اکوا دلفین از جلوی هتل مارمارا سرویس هس!!!یهنی مجانیه؟و هتل مارمارا کحاس؟ واقعا ازتون ممنونم اقای فدورا که اینقد باحوصله عستید
يا بساز و دونه دونه مرگ برگاتو ببين !يا بسوز و جنگلي رو شعله ور كن با خودت!!!
2801