2777
2789
چقد ودوس دارم پسر باشه.ولی هرچی داد خداروشکر.علائم بارداریتو میگی 

انشاالله هرچی بخوای همون باشه و سالم . نفخ .بی اشتهایی. تهوع اونم فقط غروب 

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
انشاالله هرچی بخوای همون باشه و سالم . نفخ .بی اشتهایی. تهوع اونم فقط غروب 

منم نفخ دارم.لاغر شدم.ترسی و شوری دوس دارم.سرحالم.ویارم مدتش کم بود.شبا تهوع داشتم در حد اوق.سونو هم اتجام دادم نی نی راست بود

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم نفخ دارم.لاغر شدم.ترسی و شوری دوس دارم.سرحالم.ویارم مدتش کم بود.شبا تهوع داشتم در حد اوق.سونو هم ...

منم ترشی و شوری میخوردم همش

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
چقد ب پسر میخوردی .هرکی منو میبینه میگ پسره.مامانم ۷تا زاییده میگ شک ندارم پسره.حالا نمیدونم 

انشاالله همونی باشه ک میخوای . من دختر میخواستم عزیزم ک‌دختر شد. بچه اولمه شما چی

چقد ب پسر میخوردی .هرکی منو میبینه میگ پسره.مامانم ۷تا زاییده میگ شک ندارم پسره.حالا نمیدونم 

ب منم هر کی میرسید میگفت پسره اما دختر بود🤩

منم اوله.دلم میخواد پسر باش و حسم میگ پسره.حالا خدا ببینم چی میخواد.

انشاالله ک خیره . ۱۸ هفته برو آنومالی

برم دکتر ببینم چی میشه.برام دعا کن.نذر کردم اسمشو امامی بزارم 

انشاالله همونی باشه ک میخوای و صحیح و سالم بیاد بغلت . چند وقت اقدام بودی

مرسی گلم.من ۹ماه اقدام بودم.رعایت سردی جات کرده بودم.

منم بعد ۱ سال خدا بهم داد