2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

255 بازدید | 54 پست

خانوما چندوقت بود دهنم بوی بد میداد رفتم جرمگیری و دندونامو درست کردم خوب بودم الان یه هفته ست دوباره بوی بد دهن دارم فکر میکنم از اسید معده باشه

کسی راهی نداره واسه درمانش؟

خیلی دارم اذیت میشم اعتماد بنفسمم پایین اومده

درماتیتم دارم اینم اضافه شد

خسته شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

لوزه نداری؟؟

من هیچ حرفی با غیر ایرانی(عرب و طرفدار عرب) ندارم👎 پس هر نطقی ک داری نگه دار برای خودت👎 در من یک تیمارستان وجود دارد یک تیمارستان با هفتاد تختخواب هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه و سخت ترین کار ممکن را من میکنم زمانی ک از من میپرسند خوبی؟ و من باید هفتاد تختخواب با هفتاد دیوانه را آرام کنم و بعد با متانت صادقانه ای بگویم بله امروز خیلی خوبم 🤍

۱مدت خاکشیر قبل ناشتابخور۳۰دیقه بعد صبحونه بخور عالیه پاکسازی میکنه کبدت و معدتواگ خکب نشدی بدون میکروب معده داری چرک خشکن و پنتوپرازول بخورقبل صبحونه گپسول سبزی روشنه چرک خشکنم روزی ۳عددمن خوردم عالی شدم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

۱مدت خاکشیر قبل ناشتابخور۳۰دیقه بعد صبحونه بخور عالیه پاکسازی میکنه کبدت و معدتواگ خکب نشدی بدون میک ...

خاکشیر رو با چی بخوریم؟؟بکنیم تو آب؟؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خاکشیر رو با چی بخوریم؟؟بکنیم تو آب؟؟

اره ببخشیدیادم رفتبگم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

اونم دارم درمانش چیه ولی این بوی عفونت از معدست

ممکنه از کلیه ها و.... هم باشه .

یه ازمایش بده .

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اره ببخشیدیادم رفتبگم

آب گرم باشه عب داره؟؟یا فرقی نداره؟

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤