2777
2789
چقد ودوس دارم پسر باشه.ولی هرچی داد خداروشکر.علائم بارداریتو میگی 

انشاالله هرچی بخوای همون باشه و سالم . نفخ .بی اشتهایی. تهوع اونم فقط غروب 

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
انشاالله هرچی بخوای همون باشه و سالم . نفخ .بی اشتهایی. تهوع اونم فقط غروب 

منم نفخ دارم.لاغر شدم.ترسی و شوری دوس دارم.سرحالم.ویارم مدتش کم بود.شبا تهوع داشتم در حد اوق.سونو هم اتجام دادم نی نی راست بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نفخ دارم.لاغر شدم.ترسی و شوری دوس دارم.سرحالم.ویارم مدتش کم بود.شبا تهوع داشتم در حد اوق.سونو هم ...

منم ترشی و شوری میخوردم همش

پاندا وقتی یه پاندای دیگه رو بغل میکنه دیگه ولش نمیکنه تا بیان زورکی جداشون کنن‌...♡ مثل پانداها باشیم ...❤️
چقد ب پسر میخوردی .هرکی منو میبینه میگ پسره.مامانم ۷تا زاییده میگ شک ندارم پسره.حالا نمیدونم 

انشاالله همونی باشه ک میخوای . من دختر میخواستم عزیزم ک‌دختر شد. بچه اولمه شما چی

چقد ب پسر میخوردی .هرکی منو میبینه میگ پسره.مامانم ۷تا زاییده میگ شک ندارم پسره.حالا نمیدونم 

ب منم هر کی میرسید میگفت پسره اما دختر بود🤩

منم اوله.دلم میخواد پسر باش و حسم میگ پسره.حالا خدا ببینم چی میخواد.

انشاالله ک خیره . ۱۸ هفته برو آنومالی

برم دکتر ببینم چی میشه.برام دعا کن.نذر کردم اسمشو امامی بزارم 

انشاالله همونی باشه ک میخوای و صحیح و سالم بیاد بغلت . چند وقت اقدام بودی

مرسی گلم.من ۹ماه اقدام بودم.رعایت سردی جات کرده بودم.

منم بعد ۱ سال خدا بهم داد