setishonam مدیر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 204 عنوان مرگ با تمام وجود | مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 63 پست اصلا نمیترسماصلا هم پشیمون نمیشم چون زندگیم لجنه لجنهیچکسو ندارم و این بهترین تصمیم زندگیمهنگین نکنفقط بگین چجوری تمومش کنم؟ با چی؟راه بی دردسر بگین... 1401/01/05 | 13:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شهریوری9090 عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 1002 نمیخوام زنده بمونم واقعا..قصد ترسوندن کسیو هم ندارم..فقط میخوام تموم شه..قرص قلب زیااد شنیدم درجا می ... نکن عزیزم نکن😘😘 هیچ جواهری تو دنیا به اندازه تو ارزشمند نیست 💎بانو💎
saedehh عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 8125 هرچی موندم و زندگی کردم هرچی ب خودم امیددادم چیشد؟ فقط دارم ذره ذره اب میشم امروز تولدمه کتک خورد ... باشه حق با توعهچرا طلاق نمیگیری؟واقعا ارزش داره خودکشی کنی؟بخاطر یه آدمی ک تورو زده
shadowe عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 5049 از این زندگی بدتر نیس که.. چرا باخودکشی اون دنیا خیلی بدتررررره خدایا نینی تو دلم سالم و صالح حفظش کن🥺❤💋 خداجونم دامن همه منتظرارو سبز کن الهی امین💚🤲
setishonam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 204 باشه حق با توعه چرا طلاق نمیگیری؟ واقعا ارزش داره خودکشی کنی؟بخاطر یه آدمی ک تورو زده چون هیچکسو ندارم ک پشتم وایسهده بار رفتم خونه ی بابام ک جدا شم ولی پشتمو نگرفتنهمه میگن برگرد مث سگ زندگی کن..براشون ابروشون مهمه میگن طلاق باعث ابروریزیه..زندگی من مهم نیس..منم میدونم جدا نمیشم میخوام خودمو خلای کنم
setishonam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 204 فکر کنم از اون خونه بری بهتره.بعد زنگ بزن این جاهایی که بهت اسکان میده دولت.بزار کسی ندونه کجایی پیدام کنن تیکه تیکه ام میکنن..نمیشناسیشون
saedehh عضویت: 1399/11/01 تعداد پست: 8125 چون هیچکسو ندارم ک پشتم وایسه ده بار رفتم خونه ی بابام ک جدا شم ولی پشتمو نگرفتن همه میگن برگرد مث ... آدم بالغی هستی تنها زندگی کن
dr_aida عضویت: 1398/04/03 تعداد پست: 2398 پیدام کنن تیکه تیکه ام میکنن..نمیشناسیشون خب برو یه کشور دیگه .ترکیه.هرچی داری جمع کن برو اونجا
sooria2625 عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 2789 من نمیدونم این چه عدالتیه که یک نفر باید انقدررر توی خوشی غرق باشه یکی هم بیاد اینجا راه حل برای خودکشی بخواد 😔😔😔😔 گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
مادر_دل_نگران عضویت: 1401/01/04 تعداد پست: 47 [QUOTE=231327976]چون هیچکسو ندارم ک پشتم وایسه ده بار رفتم خونه ی بابام ک جدا شم ولی پشتمو نگرفتن همه میگن برگرد مث ...[/بچه نداری؟که به خاطرش اینکارو نکنی؟
عینک_دودی عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 3335 مشاوره رفتی ؟بررسی کردی ببینی اختلافتون چیه؟ دنبال درمانش بودی؟پیگیری کردی ببینی شوهرت بیماری جسمی یا روحی داره یا نه ؟نگاه کردی ببینی چه مواقعی بیشتر دعواتون میشه و سر چه چیزهایی؟
payizeh66 عضویت: 1400/07/28 تعداد پست: 7527 مهم نیس..الان دارم با دست خونی از کتک شوهرم تایپ میکنم و مهم نیس..من با تموم وجودم دارم دردو حس میکن ... درکت میکنم چون خودم زخم خورده از پدرمادر و شوهرمبچه نداری؟ یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
setishonam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 204 واقعا افسوس میخورم این حرفارو میشنوم...با افکار و انرزی منفی زندگیتون و خراب میکنین.... خدا گفته کس ... فک میکنی نگفتم؟ نکردم؟نشد! میدونی من ۱۹ سالمه و تو این سن این دردا واسم خیلی سنگینه..خیلی امید دادم ک همه چی درست میشه ولی نشدمن هیچکسو ندارم هیچکس و این مشکل بزرگیهپدر و مادرم نمیزارن جدا شمو شوهرم داره زجرکشم میکنهب کی پناه ببرم؟
sooria2625 عضویت: 1400/08/15 تعداد پست: 2789 چون هیچکسو ندارم ک پشتم وایسه ده بار رفتم خونه ی بابام ک جدا شم ولی پشتمو نگرفتن همه میگن برگرد مث ... طلاق بگیر بعد برو کار کن. خونه اجاره بکن یک زندگی مستقل داشته باش گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂
setishonam مدیر استارتر عضویت: 1399/04/03 تعداد پست: 204 طلاق بگیر بعد برو کار کن. خونه اجاره بکن یک زندگی مستقل داشته باش خانوادم نمیزارن..خانواادم میگن طلاقت ابرومونو میبره جلوی فامیل..معلمم و دستم تو جیب خودمه..التماسشون کردم گفتم خودم کار میکنم خرج خودمو میدم فقط بزارین جدا شم..نزاشتن ده بار برگردوندنم اینجا..دیگ خونع بابامم نمیرم چوت میدونم اخرش میگن برگرد