2777
2789
عنوان

مرگ با تمام وجود

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 63 پست
درکت میکنم چون خودم زخم خورده از پدرمادر و شوهرم بچه نداری؟

نه ۱سال عقد بودم..و الان ۱۰ماهه ازدواج کردم..التماسشون میکنم بزارین تا بچه دار نشدم جدا شم ولی نمیزارن

مشاوره رفتی ؟ بررسی کردی ببینی اختلافتون چیه؟  دنبال درمانش بودی؟ پیگیری کردی ببینی شوهرت بی ...

هزار بار مشاوره رفتم خودم

هیچ مشکلی ندارم ولی شوهرم نمیاد

مشکل داره واقعا از لحاظ روحی روانی ولی قبول نمیکنه..نمیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکنی نگفتم؟ نکردم؟ نشد! میدونی من ۱۹ سالمه و تو این سن این دردا واسم خیلی سنگینه.. خیلی امید د ...

ببین همه از این سختی‌ها دارن.من خودم از بچگی با سختی بزرگ شدم...پدری که بخاطر خواهر ناتنیم بهم محبت نکرد...و خاله های خواهرم همیشه تو خونمون دعوا مینداختن...پدرم هم دهن بین..با حرف اونا پدر من و مادرم و درمی آورد...حتی کتک میزد....خاله های خواهرم حتی میخواستم تو بچگی من و بکشن و مادرم به موقع رسیده بود ....میگفتن من جای خواهرم و گرفتم...با استرس و سختی یزرگ شدم...دوران نوجوانی پاکی داشتم..دانشگاه رفتم و زندگیم یجورایی با قرآن گره خورد.. به شدت درسم و میخوندم...فکر می‌کردم سختی هایی ک کشیدم با ازدواج جبران میشه...اما یه آدم عمر وعتص متظاهر نامرد جلوم سبز شد...و قشنگپدرم و درآورد...شش ماه زندگی کردم...خیانت کرد...انواع آزار وادیت ها...پیام هام و پخش کرد...شکایت و اخاذی و...‌ همه چیمم برد خدامیدونه طوری که شبها تا صبح یا حسین میگفتم ومیگفتم به خودم سختی هام که از سختی‌های امام حسین بیشتر نیست...

زن داداشم خیانت کرد برادرم هم طلاق گرفت..مادرم سکته کرد...خودم هم جدا شدم...تیکه و کنایه های اطرافیان

۸ ماهه تموم گریه کردم اما.....از ی جایی به بعد افکار منفی و ریختم دور...دیدم خدا بهم سلامتی داده یه عالمه نعمت...شکرش کردم خیلی هم..و الان واقعا دارم نتایج خوبش و میبیبینم

نه ۱سال عقد بودم..و الان ۱۰ماهه ازدواج کردم..التماسشون میکنم بزارین تا بچه دار نشدم جدا شم ولی نمیزا ...

اگه خودت شاغلی

میبینی واقعا باید جدا بشی خودت اقدام کن

چون بعدش باید از پس مخارجت بربیای

پدر مادرت جایی ک باید پشتت رو نمیگیرن

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
هزار بار مشاوره رفتم خودم هیچ مشکلی ندارم ولی شوهرم نمیاد مشکل داره واقعا از لحاظ روحی روانی ولی ق ...

ببین یه چیزی بگم اینکه با خودکشی نه تنها مشکلت حل نمیشه بلکه بعد از مرگت یه مدت کمی برات گریه میکنن بعد هزار جور پشتت حرف در میاد و همه خودشون رو مبرا میکنن و یه انگی بهت میچسبونن که دیگه عذاب هم نداشته باشن...

اگه نمیاد مشاوره حالا که میگی کارمندی و دستت تو جیب خودته یک سری کلاس های مهارت های زندگی و خانوادگی وزناشویی و ... هست که البته مبالغش هم بالا هست ولی کمکت میکنه شخصیت خودت و همسرت رو بشناسی و نقاط قوت و ضعف زندگیتو بدونی و بر اون اساس بدونی کجای زندگی هستی و باید چیکار کنی دوره حضوری و مجازیش هم هست.. این دوره ها خیلی بیشتر از مشاوره کمکت میکنه خودت میشی مشاور زندگی خودت و حتی بقیه...

راحت بگم باید خودت دستتو بزاری رو پات و بلند بشی ...

برای همه همینه. اگه خودت به خودت تکیه کنی میتونی شوهرت رو هم جمع کنی...

ببین همه از این سختی‌ها دارن.من خودم از بچگی با سختی بزرگ شدم...پدری که بخاطر خواهر ناتنیم بهم محبت ...

قربونت برم خداروشکر ک جدا شدی

من از خدا همینو میخواستم ولی کسی ب دادم نرسید

مجبورم خودکشی کنم چون راه دیگ ای برام نمونده

خانوادم نمیزارن..خانواادم میگن طلاقت ابرومونو میبره جلوی فامیل.. معلمم و دستم تو جیب خودمه..التماسش ...

متاسفم برا کسانی که بچه هاشون رو امسال شما میخوان تربیت کنند 

حیف آخه ناشکری تا چه حد 

نی_نی_یار_5_@ به نظرم ایشون تایپیکش مشکوک میاد  از یه معلم بعیده  علانا دارند راه کار خ ...

از زندگی سیر شدن مگ دکتر و معلم میشناسه؟

از شما بعیده با طرز فکر مسخره اتون

ببین یه چیزی بگم اینکه با خودکشی نه تنها مشکلت حل نمیشه بلکه بعد از مرگت یه مدت کمی برات گریه میکنن ...

باور کن اینقد تلاش کردم ک فکرشو نمیکنی

اصن هیچ جوره قابل کنترل نیست

کاش میشد بیاد پیش یه مشاور حداقل

ب خدا خودم اینقد نیازدارم دردمو ب یکی بگم

نیاز دارم خودمو خالی کنم..

ولی هیچکسو ندارم هیچکس

خانوادم نمیزارن..خانواادم میگن طلاقت ابرومونو میبره جلوی فامیل.. معلمم و دستم تو جیب خودمه..التماسش ...

من اگه جات بودم با خانوادم قطع رابطه میکردم 

این خانواده را میخوای چی کار؟!!! وفتی اصلا پشتت نیستن

گفتم: خدایا!!! دلم را شکستند..... گفت : هیس نگران نباش،آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند. وعده ما باشد همان روز🙂