2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 48 پست
برادر بیاره ک مثل کوه پشتش باشه ؟ دخترای الان خودشون کوهن ! دیگه نیاز ب هیچ مردی ندارن ک پشتشون باش ...

همون قدیمم خیلی کم بودن که پشت خواهر باشم اکثرا بیشتر میزدن تو دهن خواعراشون که برنگردن سربارشون بشن تازه

اً
منکه هیچکدومو ندارم پدر ندارم خانواده پدری تعطیل نمیدونن برادرزاده هاشون چجوری عروسو داماد شدن خانوا ...

اتفاقا خیلی ام راحت ترن 

همین باعث میشه واسه خودشون زندگی کنن نه ترس اینکه حالا فامیل چی میگه حالا به برادرم چی بگم 

دیگه مثل قدیم نیست ک فرزند اوری رواج داشته باشه 

کل انرژی سرمایه و پولت رو بذار رو یکی 

همون یکی رو انقد تامین کنه ادم 

بعدا بزرگ هم بشه تشکر میکنه که امکانات و محبت کاملی ک ب من کردید رو با کسی شریک نشدید 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خواعربردار برای آدم چیکار می‌کنه ؟!والا من هرچی خواهر بردار دیدم سرشون تو‌کار خودشونه همچین تا ...

نه خواهر گلم اگر خانواده با فرزند ها خوب باشند اونها احساس افسردگی نمیکنند اگر درست باشه خانواده مطمئن باش خواهر و برادر ها با هم عالین مطمئن باش گلم 

نه خواهر گلم اگر خانواده با فرزند ها خوب باشند اونها احساس افسردگی نمیکنند اگر درست باشه خانواده مطم ...

چند سالته انقدر از همه جا بیخبر هستی؟!! اصلا میدونی چقدر هزینه خورد خوراک و پوشاکشون میشه!؟! تبلیغاتت رو برای خودت نگه دار!

اتفاقا خیلی ام راحت ترن  همین باعث میشه واسه خودشون زندگی کنن نه ترس اینکه حالا فامیل چی میگه ...

اره واقعنن همینه اونم بااین اوضاع اقتصادیو اجتماعی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
همون قدیمم خیلی کم بودن که پشت خواهر باشم اکثرا بیشتر میزدن تو دهن خواعراشون که برنگردن سربارشون بشن ...

انشاالله که خیره 

و اینم بدونید با نداشتن خواهر و برادر نسل عمو و خاله و دایی میره زندگی دیگه به روال نمیره 

نمونه اش کشور چین معروف به خفاش خورا سوسک خوارا البته بعضی هاشون 

ریاست جمهوری کشورش قانون تک فرزندی را اعلام کردن یعنی خانواده ها فقط یه فرزند و جالب اینجاست لعین شده ها برای اینکه بچه ها احساس افسردگی نداشتن خواهر و برادر کنند براشون ربات مثل آدم درست میکنند 

خب اون بچه نیاز داره به برادر و خواهر هیچ تکنولوژی نمیتونه حای اینا رو پر کنه بعد ربات میسازن آمار افسردگی و.. میره بالا

من ۳ تا دارم همش با هم همبازین با من کاری ندارن اصلا .  خودمم خواهر برادر دارم خیلی باهم خوبیم ...

حالا شماچون اینجوری هستید دلیل نمیشه بقیه هم همینجوری باشن بعدم احتمالا بچه هاتون شیره به شیره هستن 

و اینکه هرکس اختیار داره هرچندتا بچه داشته باشه تربیت و ذات بچه هم به تعداد بچه ها ربطی نداره ولی این که بیایی انگ بچسبونی بگی تک فرزندها اینجورین یا اونجوری هستن زشته...  

اً
من ۳ تا دارم همش با هم همبازین با من کاری ندارن اصلا .  خودمم خواهر برادر دارم خیلی باهم خوبیم ...

انشاالله خدا برات حفظ کنه خواهراتو و.. و پدر و مادرتو انشاالله همیشه عزت تو خانوادتون باشه سال نو تون هم مبارک باشه 

حالا شماچون اینجوری هستید دلیل نمیشه بقیه هم همینجوری باشن بعدم احتمالا بچه هاتون شیره به شیره هستن& ...

نظرات متفاوته . نطر شمام برا خودت محترمه 

ولی نطر منم با استارتر یکیه چون دیدم که میگم 

انشاالله که خیره  و اینم بدونید با نداشتن خواهر و برادر نسل عمو و خاله و دایی میره زندگی دیگه ...

خداروشکر که نسل عمو و دایی و خاله و عمه منقرض بشه اینجا سوال کنی اکثرا خیر که ندیدن ازشون ضرر و زیان هم دیدن 

بعدم تکنولوژی پیشرفت می‌کنه  اسباب بازی جدید میاد ربطی نداره به خواهر برادر داشتن 

اً