2777
2789
عنوان

تک فرزندی

412 بازدید | 48 پست
  1. کودک ممکن است تنها بزرگ شود.
  2. کودک کسی را ندارد که با او بزرگ شود.
  3. کودک ممکن است فشار زیادی از جانب والدین داشته باشد تا خوب عمل کند یا در مدرسه و فعالیت های دیگر بهتر باشد.
  4. والدین کودک تمایل به مراقبت زیاد دارند.
  5. کودک ممکن است از دست والدین خسته شود.
  6. کودک ممکن است زمان بیشتری برای دوست پیدا کردن داشته باشد.
  7. ممکن است برای داشتن خواهر و برادر فشار بیاورند.
  8. کودک ممکن است تحت فشار برای مراقبت از والدین مسن قرار بگیرد.
  9. کودک هرگز تجربه داشتن خواهر زاده و برادر زاده را نخواهد داشت. در حالی که این مزایا و معایب عمدتا روی کودک متمرکز هستند، والدین نیز از تصمیم خود برای داشتن تنها یک کودک، ناراحت هستند.
  10. نمی توانند از اشتباهات برادر یا خواهر بزرگ تر یاد بگیرند:خواهر و برادر بزرگ تر اشتباهات زیادی مرتکب می شوند که می توانند از آنها الگو بگیرند. 
  11. دوستی در اطراف خود ندارند:همیشه تک فرزندان دوست دارند کسی را داشته باشند که با آنها بازی و صحبت کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی تک فرزندی خوبه همه امکاناتی داری....دوست من ۴تا بچه داره وضعشم خوب نیس بچه هاش همش تو تنش و استرسن....من قبلا بچه دوست داشتم از وقتی اینارو دیدم دیگه بچه ام نمیخام...مسئولیت بزرگیه ک خداوشکر اکثرا سرسری میگیرنش...

وقتی یکی روی خوش بهتون نشون میده، به این معنیه که ؛ من انسانم ! و تصور میکنم تو هم انسانی ! نه اینکه من یه ساده لوحم بیا سوارم شو :)

من که دیگه نمیارم

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

حالا مایی که عمه وخاله و دایی و عمو داریم چ گلی ب سرمون زدن که بچه من فقط بخاطر این دلایل خواهر برادر بخواد؟

خداروشکر انقدر غرق ارامش و تفریح کردمش که حتی یکبار هن به زبون نیورده خواهر برادر میخوام 

کل امرژیم رو میذارم رو همین یکی تا روی سه تا

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

من ی دختر دارم و اصلا دلم نمیخواد هیچوقت بچه دیگ ای ب دنیا بیارم هم اینکه گناهه تو این دنیای کثیف بچه بیاری ک اصلا معلوم نیس آینده اش چی میشه . دوسدارم همین ی بچرو ب جا خوب برسونم تا اینک چندتا بچه بیارم و نتونم نیازشونو برطرف کنم و بدبخت بشن