2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ی دختر دارم و اصلا دلم نمیخواد هیچوقت بچه دیگ ای ب دنیا بیارم هم اینکه گناهه تو این دنیای کثیف بچ ...

ولی یه برادر براش بیار که مثل کوه پشتش باشه 

واقعا برای دختر برادر نیاز داره اونم تو این اوضاع فحاشی و تن فروشی و.. خیلی مهمه انشالله خوشبختی فرزندات

حالا مایی که عمه وخاله و دایی و عمو داریم چ گلی ب سرمون زدن که بچه من فقط بخاطر این دلایل خواهر براد ...

منکه هیچکدومو ندارم پدر ندارم خانواده پدری تعطیل نمیدونن برادرزاده هاشون چجوری عروسو داماد شدن خانواده مادریم همینقد بی معرفت فوقش بچه هامونم تنها باشن چیزی از دست نمیدن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
مهد کودک خواهر برادر میشه برا آدم؟  همیشه که نمیشه مهدکودکی موند

حالا خواعربردار برای آدم چیکار می‌کنه ؟!والا من هرچی خواهر بردار دیدم سرشون تو‌کار خودشونه همچین تا کوچیکم هستن هم بازی نیستن خصوصا که همجنس هم نیستن

خیلیم خوب باشن نهایت تا مجردیه

اً
ولی یه برادر براش بیار که مثل کوه پشتش باشه  واقعا برای دختر برادر نیاز داره اونم تو این اوضاع ...

ن توانشو دارم ن اعصابشو. از نظر مالی هم فقط میتونم خرج ی بچرو بدم بیشتر از این اصلا نمیتونم برسونم. ممنونم عزیزم همچنین

حالا خواعربردار برای آدم چیکار می‌کنه ؟!والا من هرچی خواهر بردار دیدم سرشون تو‌کار خودشونه همچین تا ...

من ۳ تا دارم همش با هم همبازین با من کاری ندارن اصلا . 

خودمم خواهر برادر دارم خیلی باهم خوبیم یروز تلفنی حرف نزنم با خواهرم یچیزی گم کردم انگار

از زایش بقیه به شماها چی میرسه  تک فرزندی چند فرزندی و بی فرزندی ناشی از تصمیم های والدین هست ...

من به این مدل ترغیب کردن ها میگم پیک بهاران ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

حالا خواعربردار برای آدم چیکار می‌کنه ؟!والا من هرچی خواهر بردار دیدم سرشون تو‌کار خودشونه همچین تا ...

دیدی که استارتر محترم بالاتر گفتند برادر مهمه توی وضعیت فحاشی و تن فروشی !!!!

فانظر کیف کان عاقبه الظالمین