واقعا فکرمو مشغول کرده چون دیگه از 5،6 نفر هم گذشته! فک کن من طرفو یکساله ندیدم بعد یهو شروع میکنه مثلا ندیدن استوری ها، استوری تیکه دار به من یا رو در رو که می بینمشون روشونو اونور میکنن یا اهمیت نمیدن بهم، در حالیکه رابطمون خوب بوده از قبل و آخرین بار که همو دیدیم کلی گفتیم و خندیدیم و هیچ مشکلی نداشتیم. یکی دو بار فکر کردم شاید طرف دیوونه س ولی چندین بار و در مورد آدم های مختلف تکرار شده!!!!! در حالیکه من هیچ بدی بهش نکردم، پشت سرش حرفی نزدم و کاملا مشغول زندگی خودم بودم یهو باهام قهر میکنن و دشمن میشن. نکنه 2 تا شخصیت دارم؟ 😂 مگه میشه آخه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فک کنم چون تو راستی و چون قطب های غیرهمنام همدیگرو جدب میکنن اونا چپ میشن
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱
نمد والله ۲ تا حالت داره یا مشکل از توعه یا مشکل از اونا
تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️رهحمت له دل نماوه
چاو رههش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱