2777
2789
عنوان

پانیک

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 44 پست
چی هس؟تازگیا فهمیدم انگار شوهرم داره اصلا نمیدونم چیکار میشه کرد البته خواهرشم داره اگه اون علایم با ...

حمله عصبی

از علائم این حمله پیش به : 

احساس حمله قلبی :که البته حمله نیست و مشکل جسمی نیست 

احساس خفقان و مرگ داشتن 

عرق کردن 

و ..... 

کلا علائمی مشابه سکته قلبی داره اما مشکل جسمی نیست و در چکاپ مشکل جسمی تشخیص داده نمیشه  

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
بهم لقب دیوانه می دن احساس می کنم. یا یه فرد روانی. کلا خیلی استرسی و نگران خودشون نشون می دن. 

وای نکنه میگن شوخیه؟؟

اصلا از وی شروع میشه استرس

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پانیک عزیزم اخلال روانی نیست اختلال عصبیه 

خودت میتونی با ارامش خودت خوب کنی 

من این همه دکتر رفتم هیچ کسی نتونست خوبم کنه جز خودم 

اول قبول کن پنیک داری خب میدونی داره حمله بهت دست میده برو توی هوای ازادددد بگو فقط عصبیهههه نفس بکشششش اب خنک بخور رد میشه 

با ور کن چند بار بکنی دفعه دیگه احساس کردی داره میاد اصلا بهت حمله نمیده فقط خودت اروم کن 

چند ساله من مدیریتش کردم 

الان بشینم بگم وای پنیک الان بهم دست میده در جا حمله بهم میوفته ولی دست خودمه کاملاااااا

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
نه. چون می دونم مخالفن و ناراحت می شن بهشون چیزی نگفتم. ولی واقعا ضربه بزرگی بهم زده مخصوصا برای کنک ...

عزیزم مامان من این بیماری رو داشت

دکتر اعصاب و روان رفت ۲ سال دارو مصرف کرد و خوب شد خداروشکر

بیماری های اعصاب و روان اگه پیگیری نشه وضعیت رو خیلی وخیم تر میکنه

خودت نمیتونه تنهایی یا با اشنایی کسی بری دکتر؟

عزیزم اونا باید حتماً بدونن و بهت تو درمان کمک کنن،شما چجوری فهمیدین که حملات پانیک بهتون دست میده ح ...

من خودم این مشکل رو دارم خونواده ام میدونن و برای درمانم بیشتر از خودم تلاش میکنن

کفش ها یا آدم ها ؛ اگر اذیتت کردن بدون اندازه ات نیستن !
حمله عصبی از علائم این حمله پیش به :  احساس حمله قلبی :که البته حمله نیست و مشکل جسمی نیست&nb ...

چن روز پیش بحثمون شد و بیرون حال شوهرم بد شد زنگ‌زده بود رسوندنش اورژانس یبارم توخونه پیش من اینجوری شد فک‌کردم سکته کرده

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
این مسئله ای نیست که بخواهید پنهان کنید  هرچه زودتر به روانشناس مراجعه کنید

سعی می کنم ولی نمی دونم دقیقا باید از کجا شروع کنم بگم چون یه بار اومدم توضیح بدم براشون اصلا رفتار خوبی نداشتن. 

چن روز پیش بحثمون شد و بیرون حال شوهرم بد شد زنگ‌زده بود رسوندنش اورژانس یبارم توخونه پیش من اینجوری ...

حتما باید چک آپ بشن 

مشکلی که باعث استرس شدید بشه 

یا در اضطراب بدی قرار بگیرن .... 

وجود داشته ؟ 

اصلا در موقعیت حمله  نترسید هیچ مشکل خاصی نیست

سعی کنید به طرف مقابل القا کنید که هیچی نیست و کاملا سالمن  

من وقتی دل گیرم برای خودم یا شخصیت خیالی با اسم مستعار نامه می نویسم شما چیکار میکنید ؟😉
ارهمنن خودم موافقم ولی نمی دونم هنوز بهشون نگفتم احساس می کنم که مخالفن

بهشون بگو چه مخالف نباشن چه نه باید به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنی و درمان رو شروع کنی که خدای نکرده مشکلت بیشتر نشه و برای آیندتت مشکلی پیش نیاد

سعی می کنم ولی نمی دونم دقیقا باید از کجا شروع کنم بگم چون یه بار اومدم توضیح بدم براشون اصلا رفتار ...

مطمئن هستید دچار پانیک هستید ؟ 

حتما باید یک چک آپ بشید ... 

در ثانی این مسئله اصلا اشکالی نداره .... اگر نمی تونید با یک فرد امین در میان بگذارید تا با خانواده صحبت کنه ....

موقع حمله اصلا نترسید شما هیچ مشکلی ندارید 

....

در موقعیت اضطراب شدید 

یا حادثه بدی قرار داشتید ؟ 

حتما باید چک آپ بشن  مشکلی که باعث استرس شدید بشه  یا در اضطراب بدی قرار بگیرن ....  ...

بار اول خیلی ترسیدم نمیتونستم بلندش کنم همونجا دراز کشید و اب دادم خوردم کمی بعد بهتر شد،با من بحث و دعوا داشتنی دوسه بار اینجوری شده

خدایا شکر شکر شکر بخاطر همه چی
نه من خیلی سعی می کنم کسی نفهمه ولی گاهی آنقدر شدید هست که بهم می گن انگار یکی بهت یه حرفی زده که به ...

حتما دکتربرو،درمان نشه روزبه روزافزایش پیدامیکنه

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
عزیزم اونا باید حتماً بدونن و بهت تو درمان کمک کنن،شما چجوری فهمیدین که حملات پانیک بهتون دست میده ح ...

نه من دکتر نرفتم خودم از توی سایت های اینترنتی گشتم و علاعمم مطابقت دادم و متوجه شدم پانیک دارم البته توی یک سایت یک روانشناس کامنت گذاشته بودن و پاسخ می دادن به من گفتن پانیک داری. من از پانیک نمی ترسم و تقریبا می دونم باید چی کار کنم ولی خب تجربه که ندارم و تنهایی سخت و غیر قابل تحمله