2777
2789
من جنوبم یکم با دریا فاصلمه،اییینقد مهمون اومده کنار هم کنار هم نشستن من خودم دو هفتس پامو نزاشتم بی ...

واقعا منم حسم با شما دقیقا یکیه 

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
فک و فامیلای خودتونن دیگه  که برمیگردن عیدا شهراتون

آی گفتی الکی اسم تهرانیهارو بد کردن 

ما که تهرانی هستیم هیچ جا نرفتیم ولی راست میگن جنوبیها خیلی مهربونن من رفتم اصلا آدم دوست داره باهاشون همکلام بشه 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

فدااات عزیزم  همه جای ایران قشنگه ،بزار مردم خوش باشن ،من که نوروزو فصلی که مسافر از شهرای دیگ ...

بازم دم شما گرم 

همه جای ایران سرای من است 

بعضیا فکر میکنن سند شهرشون به اسمشون زدن 

یه جوری میگن نیایین انگار مملکت ارث پدریشونه 

همین مسافرا که تو سرتاسر ایران دارن جابه جا میشن میدونی چقدر به اقتصاد اون شهر کمک میکنن

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
آی گفتی الکی اسم تهرانیهارو بد کردن  ما که تهرانی هستیم هیچ جا نرفتیم ولی راست میگن جنوبیها خی ...

تو همین تاپیک یکی قشمیه ببین چه معرفتی داره ادم لذت میبره انقدر دل گنده ان 

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
اونا مهاجرت میکنن تهران زندگی کنن برای تفریح نمیان قبول کنیم انقدر مسافرت به مازندران و گیلان زیاد ...

راستش تهران هم ظرفیت این همه مهاجر رو نداره

میری از مترو و بی‌ارتی استفاده کنی از شلوغی دیوونه میشی

میای با ماشین بری ترافیکه

اگر شما تحمل بهم ریختن شهرتون در تعطیلات رو ندارید ما هم تحمل پذیرش این همه مهاجر درکل سال رو نداریم

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

تو عمرم فقط یبار با چادر رفتم مسافرت ..اونم با خانواده همسر سابقم ...

خدا لعنتشون کنه با اینکه همیشه میگفتن کردا خوبن و مهربونن و انصافن هم بیشترشون خوبن واقعا و.....ولی برا من یه خانواده اشغال چندش بیخاصیت نصیب شده بود با لینکه پولدار بودن وسط سرما و بارون چادر زدن ۵شب تمام استخونام تو بندرانزلی رشت و استارا لرزید ۵ شب تمام بیخابی خستگی و گرسنگی  و عرقکرده ...۲ تا ماشین ادم وسط سرما خابیدیم حالا نثلا میخواستن بگن زنامون مهمترن مارو بردن تو ناشین تا صب من و مادرشوهر و عمه پیر خرفتشون تا صب تو ماشین تو حلق هم خابیدیم 

ولی نظر من اینه که آدم هرجا که میره مسافرت،باید به فرهنگ اون منطقه احترام بزاره

نه اینکه یکسری الکی فاز باکلاسی برمیدارن و هنجارشکنی میکنن

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
بازم دم شما گرم  همه جای ایران سرای من است  بعضیا فکر میکنن سند شهرشون به اسمشون زدن&nbs ...

اره واقعا اونم که همیشه نیست هر شهری یه فصل از سال مسافر میاد فقط شمال که تابستون کمی شلوغه جنوبم زمستون و بهار ،ب قول شما چقد ادم نون میبرن سر سفره از همین گردش گرا 

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
چه پررو  اره از اجاره ی چهار میلیونی ویلاهاشون معلومه  نمیدونم اگه کسی اجاره نکنه ویلاها ...

ما ویلا ساختیم از دولا پنجلا حساب کردنشون که بگذریم هنوز هم بعد از سالها برای محوطه سازی و کارهای مزخرف ازمون پول میگیرن خیلی دوست دارم بدونم اگر ماها نبودیم این پول‌های مفت رو از چه کسانی می‌گرفتن

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

اره واقعا اونم که همیشه نیست هر شهری یه فصل از سال مسافر میاد فقط شمال که تابستون کمی شلوغه جنوبم زم ...

👍👍👍

راستش تهران هم ظرفیت این همه مهاجر رو نداره میری از مترو و بی‌ارتی استفاده کنی از شلوغی دیوونه میشی ...

من خودم تهران زندگی میکنم میدونم تهران چه خبره گفتم اهل شمالم نگفتم شمال زندگی میکنم 

باید دو ساعت تو ترافیک باشم تا بتونم برم محل کارم و برگردم 

مترو از بس شلوغه هیچ وقت استفاده نمیکنم اسنپم بخوای بگیری بسته به مسیری که میری شده حتی ۱۰۰ تومنم کرایه دادم

اتوبوس و بی آرتی هم فرقی نداره همش ترافیکه پس به خوبی میدونم چی به چیه

مهاجرت کردن برای زندگی با مسافرت کردن فرق داره

باید قبول کنیم یه سری چیزا رو رعایت کنیم تو مسافرت 

ما ویلا ساختیم از دولا پنجلا حساب کردنشون که بگذریم هنوز هم بعد از سالها برای محوطه سازی و کارهای مز ...

اصلا کلا هر شهری که توریستی و گردشگریه زیر سایه ی مسافرا و گردشگرا مردمانش زندگی میکنن واقعیته نه توهینه نه چیزی 

همه جای دنیا همینه همه جااااااا

همین ترکیه گردشگر و خارجی نره مگه اقتصادش میچرخه؟ 

اما بعضیا بی چشم و رو هستن توهین میکنن