2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شهر شما ؟ تهران ۹۰ درصد مردمش شایدم بیشتر برمیگرده به شهرستانها  من نگفتم کسی مسافرت نره بحث ...

اگر تهران مهاجر پذیره شمال هم توریستیه

کافیه یک روز گذزتون به میدان آزادی بخوره تا ببینید مهاجران چقدر به هنجارهای تهران احترام میگذارند!

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

دقیقا همینطوره.من و دخترم ظرف هفت ماه گذشته چند استان و چندین شهر ساکن بودیم(موقت)..تا الان تنها جای ...

عزیزم قومیت مردم قشم چی هست؟!چه مذهبی دارن؟شیعه هستن یاسنی؟البته منظورم مردم بومیش بود!

وای دقیقا خدایی مردمشون خیلی مهمون نواز و خونگرم هستن مرداشون با غیرت و هیز نیستن منم دوس داشتم اونج ...

میتونم بپرسم قومیت مردم بکمی قشم چیه؟!مذهبشون چیه؟!شیعه هستن یاسنی؟

خانم عزیز دلیل نمیشه چون یه نفر چرت گفته شما اینارو اینجا بزارید تا به همه شمالی ها توهین کنن من خودم شمالی هستم و خوشحال میشم مردم کشورم بیان شمال چون من خودمم شهر های دیگ مسافرت میرم و باید میزبان خوبی باشیم 

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
خانم عزیز دلیل نمیشه چون یه نفر چرت گفته شما اینارو اینجا بزارید تا به همه شمالی ها توهین کنن من خود ...

لطفاً تعداد لایک‌های توییت رو ببین عزیزم

اکثر جوونای شمالی بخاطر اینکه تو شمال کار و کارخونه اینا نیس کرج و تهران مهاجرت کردن اونایی هم‌ک مون ...

حالا یه جوری هم گفته پول سفر به چنین شهری انگار لندنه که هزینه سفر بهش برای هرکسی مقدور نباشه😅

نه عزیزم از جایی که توش بزرگ شدی آموختی

اشکال نداره چون بزرگترین چیزی نمیگم موفق باشی

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ