2777
2789
نرین شمال بیاین جنوب قشم با آغوش باز پذیرای مردمیم هر جوری هم دلتون میخاد بگردید والا بزا مردم خوش ب ...

دمت گرم 

با معرفت تر از شما ندیدم دریایی که جنوب داره شمال نداره ابی و تمیز ساحل زیبا 

مردمشم که نگم 

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

حالا با شلوارک کسی بیرون بره وجهه شهر بهم میریزه؟اونوقت اروپا چطور مردا با شلوارکن

چون اونجا اکثریت همینن

من خودم رفتم چندین وقت پیش،یه آقا با شورت مایو داشت می‌گشت نزدیک ساحل

زشت بود واقعا

تو چه دانی که پس هر نگه ساده من/چه جنونی،چه نیازی،چه غمیست/یا نگاه تو،که پر عصمت و ناز/بر من افتد،چه غذاب و ستمیست/دردم این نیست ولی/دردم این است که من بی تو دگر/از جهان دورم و بی خویشتنم/تا جنون فاصله ای نیست از اینجا که منم....
قربون مردم جنوب برم یکبار اومدم قشم انقدر بهم خوش گذشته

فدات بشم ،عزیزم 

خوشحالم که بهتون خوش گذشته😊😇🥰

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 

من جنوبم یکم با دریا فاصلمه،اییینقد مهمون اومده کنار هم کنار هم نشستن من خودم دو هفتس پامو نزاشتم بیرون،بسکه شلوغه اما میگم الهی خوش باشن،بیان بچرخن و بگردن و دلشون شاد باشه،همیشه که نیس،والا من از خوشحالی بقیم خوشحالم،دریا همیشه کنارمه،مهمونا مگه چند بار اینجوری میان

برای عاشقانه هایم با تو،چهار شاعر نیاز دارم❤
دقیقا سالهاس جنوبیا تو عید میزبان هزاران نفر مسافرن اما یه حرف چرت و پرت نمیزنن تازه خوشحالم میشن

من اومدم خوزستان خیلی خوبه هواشم عالیه اولین بار میام

:به چَشم نمی آید آنچه بسیار است..
فک و فامیلای خودتونن دیگه  که برمیگردن عیدا شهراتون

اصلا منظورت رو نمیفهمم 

ولی من خودم تهرانیم

بی فرهنگی هم فقط مخصوص تهران و شما و جنوب و ... نیست

همه جا ادم بی فرهنگ و با فرهنگ هست کاش جمع نبندیم

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
من اومدم خوزستان خیلی خوبه هواشم عالیه اولین بار میام

اره اصلا جنوبیا یه چیز دیگه ان 

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
و من دلم برای تهرانی میسوزه که سالهاست پذیرای مهاجرت‌های دائمی و هزار و یک جور مصیبت حاصل ازش بوده و ...

اونا مهاجرت میکنن تهران زندگی کنن برای تفریح نمیان

قبول کنیم انقدر مسافرت به مازندران و گیلان زیاد شده که برای مردم همون استان ها مشکلات زیادی میاره

ترافیکهای خیلی زیادی که از زندگی کردن میندازتشون

تهران این امکانات و ظرفیت و داره که ۱۵ میلیون نفر با کلی ماشین و ... رو داشته باشه ولی همه شهرها اینطور نیستن

من خودم شمالی هستم تعطیلات میشه از بس جاده ها شلوغه نمیتونیم بیایم شمال 

دمت گرم  با معرفت تر از شما ندیدم دریایی که جنوب داره شمال نداره ابی و تمیز ساحل زیبا  م ...

فدااات عزیزم 

همه جای ایران قشنگه ،بزار مردم خوش باشن ،من که نوروزو فصلی که مسافر از شهرای دیگه میاد شهرمون رو خیلی دوس دارم با این که کمی شلوغ میشه ولی یه حس و حال خوبی داره اینجا

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ ....