2777
2789

حالا لطفا نه به شمالیها نه تهرانیا و...  توهین نکنید 

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

و من دلم برای تهرانی میسوزه که سالهاست پذیرای مهاجرت‌های دائمی و هزار و یک جور مصیبت حاصل ازش بوده و ...

بعضی تهرانی ها انقدر بی فرهنگ هستن که اونا حس نمیشن 🙂🤌🏻

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرین شمال بیاین جنوب قشم با آغوش باز پذیرای مردمیم هر جوری هم دلتون میخاد بگردید والا بزا مردم خوش باشن دو روز

فکر میکنم در نهایت کل زندگی ب عمل دل کندن منتهی میشه، ولی چیزی که بیشتر از همیشه ادم رو اذیت میکنه اینه که هیچ فرصتی پیدا نکنی که بگی خداحافظ .... 
هه شیرازم نیاین بی زحمت تو هر پارکی نگاه کنی 10 تا چادر هست اسی چه تاپیک مسخره ای'-'

عزیزم این توییت یک نفر دیگه هست من ننوشتم که 😆

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید

عزیزم ایشون یه نفر هستن نه کل مردم شمال من خودم شمالیم از شما عذر میخوام بابت لحن زشت ایشون   ...

فدات چ مهربونی شماهم اومدین مشهد قدمتون رو چشم 

دنـیا اگهـ عـدالتـ داشتـ ،مـرد همـ بکارتـ داشتـ
نرین شمال بیاین جنوب قشم با آغوش باز پذیرای مردمیم هر جوری هم دلتون میخاد بگردید والا بزا مردم خوش ب ...

قربون مردم جنوب برم

یکبار اومدم قشم انقدر بهم خوش گذشته

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

فک و فامیلای خودتونن دیگه 

که برمیگردن عیدا شهراتون

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»

فقط کافیه یک روز گذرتون به میدان آزادی که نماد تهرانه بخوره تا ببینید چه کسانی چهره تهران رو خراب کردن

مدرس ریاضی 👩🏫هروقت سوال ریاضی داشتید میتونید از من بپرسید