2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5162595 بازدید | 66734 پست
شامانا
سامی بینی هایی رو که نوکشون غضروفیه و افتادگی داره رو خیلی شیک در میاره. تو تاپیک قبلی مینوشی همین مشکلو داشت و بعد عمل خیلی شیک شد صورتش.
البته این حرفایی که میگم نظر شخصیه منه، و تو با توجه به سلیقت انتخاب کن، نادیان هم دکتر با دقتیه و تو بینی هایی که عمل کرده کم خطا داشته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها لطفا سوال منو پاسخ بدید کسایی که با نادریان عمل کردند یا در موردش شناخت دارید اینکه می گید اگه به عملتون تمایل داشته باشه قیمت خوب می ده الان به من 7 تومن قیمت داده این خوبه یا نه یعنی تمایل داره به عمل من یا نه و دوم اینکه میشه ازش تخفیف گرفت یا نه حرفش یکیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سمانه جان که به من ایمیل زدی ، عزیزم من نمیتونم ایمیلتو جواب بدم چون تو لیست دوستات نیستم . درخواست دوستیمو قبول کن تا جوابتو بدم

بچه ها فک کنم به برزنجیم بتونین از من به عنوان معرف اسم ببرین ، چون شناخته شده شدم پیشش تا حدودی

صبا باید قیمتای نادریانو روانشناسی کرد :))، 7 ینی بینیت اصلا کم کار نیس ، اگه دوس نداشت عملت کنه 10-12 قیمت میداد
5 هم به کسایی قیمت میده که فک میکنه خیلی عالی میشن ، کم کاره بینیشون ، حیفه که یه بینی خوب رو صورتشون نباشه ....
دلایلش به طور کلی هنوز برای کسی روشن نیس
فروز من یک انحراف جزیی دارم و وقتی ازش پرسیدم بینیم چطور می شه گفت خوب می شه ولی نگفت عالی می شه حالا نمی دونم اصلا دکتری هست که به مشتریش بگه عالی می شه و وقتی ازش پرسیدم بینی من پر کار گفت نه بینی پر کاری نیست و البته بگم با همسرم رفته بودم حالا تو که بیشتر می شناسیش من از کجا باید بفهمم که بینی منو می تونه خوب عمل کنه را دستش هست یا نه؟
پویه جوون وقتی داشت توضیح می داد به من گفت یکسی میاد اینجا من بهش 10 تومن قیمت می دم چون داخل بینیش نیاز داره اصلاح بشه خوب من اونو اصلاح می کنم و بابتش پول می گیرم دکتریم که اصلاحش نمی کنه پولشم نمی گیره اون تو دیگه معلوم نمی شه.