2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161366 بازدید | 66733 پست
جدااا پس اینا حسابییییییییییی خوش شانس بودن البته نصفه عملم به شانس هست پس اینارو رفتی دیدی؟جلالیو شنیدم کلینیک اصفهان عمل میکنه انگار سمت شیخ بهایی اگه اشتباه نکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیلی جون منم ی کار از فدایی دیدم خیلی محشر بود خیلیم خودش تعریف میکرد میگف ب خاطر بینیه من ی عالمه از دوستامم پیشش عمل کردن

مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
اینم عکسای سمانه که پیش فرهنگ عمل کرده:

آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
ولی من خودم نمیتونم بهش اعتماد کنم چون زیاد معروف نیس شاید پیش سامی عمل کنم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
جدا این فدایی یعنی همینه که من میگم آخه این خانم میگفت تو بیمارستانه هنوز .بعد عید مطب مجزا میزنه و قیمتای بالا اما قبل عید میگفت خیلی خوب میگیره این که دیدی بینیش چه مدلی بود میشه یکم توضیح بدی/
بینیش خیلی شیک بود همه جوره خوب بود بابام میگف نپرس ازش بینیه خودشه باباولی من پرسیدم اونم خیلی تعریف کرد ولی من چون تهران نیستم نمیشه برم نمونه هاشو ببینم این دختره رو هم واس نمایشگاه اومده بودم تهران دیدم هرکسی رو ک بینیش خوشگله ازشمیپرسم کجا عملیده

بینیش ی چیزی توی مایه های بینیه جمره توی سریال کوزی گونی بود