2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161308 بازدید | 66733 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم مطب گردی نکردم. از عکسای سایت نادریان خوشم نیومد. عکسای یحیوی قشنگ بود انصافا اما انگاری ریسکیه,قیمتشم 6 ایناست. اما من از سجادیان ناراضی ندیدم. اگه قیمت و تخفیف دادن دکتر برات مهمه یه سر هم به فرهنگ بزن.
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
به نظره من که انگار اینایی که اسم و رسمی ندارن کارای زیباتری دارن یکی هم به من خالقی رو معرفی کرد بینیشو بی نقص بود یکیم دکتر فدایی که خیلی تعریف میکرد چون خودش تو بیمارستان کارمیکرد
راستش من 2تا دخترخاله هام کلی دوستام پیش علیپور عمل کردن همشونم خوشگل اون دختر خالم که اصلا یه چیزی شده که از دبی ام اومدن اونجا واسه عمل البته کاره 3سال پیشن من میگم برو ببین چندتاشونم پیش لقمانی که البته خیلی فانتزی اما خوشگل یه کارم از فیروزه ای دیدم خوب بوده اما باز باید دید اما یکی از دوستام یه ئکتری رو به اسم جلالی بهم معرفی کرد که منتظرم بیام اصفهان کارشو ببینم خیلی تعریف کردن باز باید دید