2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161938 بازدید | 66734 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آتیه جان آدرس کامل و شماره تماس دکتر ابیانه رو لطف میکنی بمن بدی؟* میخام برم ویزیت یشم...... بینی من گوشتی نمیدونم بنطرشما دکتر ابیانه برای بینی گوشتی من مناسبه؟میتونه خوب عمل کنه؟* من مدل طبیعی خیلی خیلی شیک دوست دارم. بینی نیمه فانتزی دوست دارم؟
سارا جان میشه یه عکس از بینیتون بذارین شاید در اون حد هم که فک میکنی خراب نشده باشه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
کاربران عزیز با سلام خواهشمند است در پستهای خود از نام بردن پزشکان و جراحان جدا خودداری فرمایید. در ماههای اخیر به دستور پلیس فتا آی دی کاربران زیادی که شاکی خصوصی داشتند پیگیری شد. برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل و شکایت پزشکان لطفا ملاحظه بفرمایید. تا برای شما و تاپیکها مشکلی بوجود نیاید
از همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم
هر جا از دکتری اسم بردید پاک کنید برای شما و سایت مشکلی پیش نیاد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

کاربران عزیز با سلام خواهشمند است در پستهای خود از نام بردن پزشکان و جراحان جدا خودداری فرمایید. در ماههای اخیر به دستور پلیس فتا آی دی کاربران زیادی که شاکی خصوصی داشتند پیگیری شد. برای جلوگیری از بوجود آمدن مشکل و شکایت پزشکان لطفا ملاحظه بفرمایید. تا برای شما و تاپیکها مشکلی بوجود نیاید
از همکاری شما عزیزان سپاسگزاریم
هر جا از دکتری اسم بردید پاک کنید برای شما و سایت مشکلی پیش نیاد

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar