2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5161912 بازدید | 66734 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به سایت هیچ دکتری نمیشه اطمینان کرد چون یه دکتر بهترین عملاش توی سایت میزاره از یه طرف دیگه توی سایت بعضی دکترا که بری مثلا یه پل کوچولو روی بینیش داره برداشته دماغشم کلی عالی شده به نظر من فقط باید به تجربه یه دکتر و مدل عملش دقت کرد
ای بابا من معلمم....تازه پول عمل هم بعد یک سال جمع کردن میتونم امسال عمل کنم ....ابیانه مگه چی میده به من که تبلیغش بکنم چقدر بده این منفی بافی.....فقط گزارش مطب گردی رو دادم تا دوستانی که مثل من هستن و شرایط مطب گردی رو ندارن بتونن استفاده کنن....دیگه باقی با خودتون
بچه ها بوده کسی قبل عمل سینوزیت داشته باشه و بعد عمل کاملا خوب شده باشه ؟؟ دکترم گفتن تنفسم مشکل دار میشه اگه عمل کنم ..واقعا نمیدونم چکار کنم
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
ترانه خانم،لطفا اشتباه نکنید،تنفس خیلی مهمه،تو پستای قبلی گفته بودین فقط ظاهرش خوب بشه تنفس اشکال نداره خراب شه من آدماییو دیدم که بینی قشنگی نداشتن ولی با اعتماد بنفس بالا شاد زندگی میکنن ولی شما ببین یه سرماخوردگی که آدم میگیره چقد زجر میکشه مخصوصا شبا بازم تحقیق کنین و ایشالا که تنفستون خراب نمیشه
محسن آقا من سینوزیت شدید دارم و دکترم خودشون اجازه عمل ندادن منتها دارونوشتن و الانم واسه بهبود سینوزیتم تحت درمانم اما منظور من اینه که تنفسم اگه بهتر نمیشه حداقل ظاهر خوبی داشته باشه بینیم وگرنه هیچگاه حاضر نمیشم ریسک کنم و اگه بدونم تنفسم بدتر میشه اصلا عمل نمیکنم (همونطور که سالهاست با این بینی سر کردم) هرچند دکتر سجادیان خوشبختانه خودشون روی این قضیه حساس هستن و گفتن تا بهبودی کامل اجازه جراحی نمیدن خواستم ببینم عزیزانی هستن که حین عمل جراحی زیبایی ، همزمان اقدام به جراحی سینوزیت کرده باشن و سینوزیتشون هم درمان شده باشه یا خیر؟!
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!