2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095423 بازدید | 66696 پست
دوستان این عکس بینی منه شماها که تجربه دارید بگید کدوم دکتر برای من بهتره؟ (انتخاب دکتر تو اینترنت م ...

بینیتون استخونیه و عمل کردنشم آسونه 

تغییرات بعد عملتونم خیلی زیاد خواهد بود از نیم رخ

اگه اشتباه نکنم گفته بودید بینی با قوس کم می خواید به نظر من چون قد بینیتون کوتاهه اگر نمی خواید بینی دخترونه داشته باشید تصمیم اشتباهیه من جای شما بودم اصلا به قوس فکر نمی کردم هر چند خیلی خیلی کم

و اینکه معرفی دکتر خیلی مسئولیت بالایی رو دوش آدم می اندازه به همین خاطر من هیچ دکتری رو معرفی نمی کنم ولی اگر تاپیک رو کامل بخونید دکتر برای بینی استخونی که کارشون هم خیلی عالیه معرفی شده از بین اون ها فقط با مراجعه به مطب می تونید تصمیم بگیرید کودوم برای شما بهتره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام

بچه ها كسي پيش سركارات عمل كرده؟خيلي دلم ميخواد مثل زنش عمل بينيم طبيعي در بياد

كمتر دكتري طبيعي در مياره

منم تبريزم،زياد نميتونم برم تحقيق

لطفا كسي ميدونه كمكم كنه

با ريتم بخونيد...خسته تر از خسته اااام،شيشه بشكسته ااام،حالا كه از ما گذشت،اومدن يارو باش،كار خدا رو ببين،عاقبت ما رو باش🤭😑😍
سلام من ۲ سال پیش بینیمو عمل کردم این سایت خیلی بهم کمک کرد تا تصمیمو بگیرم خواستم تجربیاتمو توش بنو ...

شماخودتون باکی عمل کردید؟

منم بینیم استخونی وقوزداره بین ابیانه وحامدعباسی موندم نمیدونم کدوم بینی طبیعی وشیک تردرمیارن هیچکسم اینجاجواب نمیده امکان مطب گردی ندارم چون راهم دوره فقط عکسای پیج رودیدم شمااطلاعی نداریددراین موارد؟

امین جان شماهمیشه راهنمای خوبی بودید درموردحامدعباسی اطلاعاتی ندارید؟

من میخواستم مطب ایشون برم ولی منصرف شدم کارشون بد نیست ولی حتما برو مطبشون چون من از رو عکس نپسندیدم کاراشون رو دیگه مطب هم نرفتم هرچند واقعا از روی عکس نمیشه تصمیم گرفت ولی من برای مطب گردی با عکسای اینستا گلچین انجام دادم

بینیتون استخونیه و عمل کردنشم آسونه  تغییرات بعد عملتونم خیلی زیاد خواهد بود از نیم رخ اگه اش ...

سلام
ممنونم جواب دادید
والا این تاپیک خیلی طولانیه
میشه لطف کنید اسم چند تا دکتر که بینی استخوانی خوب عمل میکنن معرفی کنید؟! من خودم میرم مطباشون یکیو انتخاب میکنم
مرسی ممنونم

دوستان سلام من به تازگی با دکتر بشارتی زاده عمل کردم.تجربه ام رو به اشتراک میزارم.بیش از یک سال سرچ کردم تا تونستم ایشونو انتخاب کنم.ایشون هم بینهایت حرفه ای هستن و هم بینهایت اخلاقمدار و مسولیت پذیر. اولویت کار دکتر در وهله اول حفظ سلامت بیمار و ایجاد تناسب بینی با صورت هست. من بار اول بود میدم یه پزشک با وسواس و دلسوزی تمام پیگیر کار من هستن.از تنظیم تایم عمل گرفته تا حساسیت ایشون روی تعویض چسب و حتی تخفیف هزینه که با بزرگواری ایشون انجام گرفت.الان بعد از حدود 7 سال از عمل اول به کمک دکتر بشارتی عزیز نفس میکشم.ایشون در واقع از نو برای من بینی ساختن.ازشون سپاسگزارم. از صبرو حوصله و مهربانی و درایت ایشون.دوستان صادقانه میگم به دکتر بشارتی ایمان داشته باشید.