2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست
سلام به همه دوستان میشه خواهش کنم در مورد دکتر یوشی و دکتر داود مقبولی اصل هم اطلاعات بدید.ممنون

دکتر یوشی رو خیلی بد ازشون شنیدم.دکتر مقبولی طبیعی کار هستن اما من کاراشون رو دوست نداشتم ولی چیز خاصی ازشون نشنیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر یوشی رو خیلی بد ازشون شنیدم.دکتر مقبولی طبیعی کار هستن اما من کاراشون رو دوست نداشتم ولی چیز خا ...

آمین جون میشه لطفا بگی کار مقبولی چه مشکلی داره که نمیپسندی 

ببخشید میدونم شخصیه ولی میخوام در مورد کار مقبولی بیشتر بدونم

و اینکه اینجا کسی بوده که با مقبولی عمل کرده باشه شما اطلاع داری

اثر انگشتانمان از قلبهایی که لمسشان کرده ایم هرگز پاک نمی شوند.

آمین جون اطلاع داری کسایی که با مقبولی جراحی کردن راضی بودن از نتیجه یا نه

ممنونم که وقت میزاری و جواب می دی

اثر انگشتانمان از قلبهایی که لمسشان کرده ایم هرگز پاک نمی شوند.
آمین جون میشه لطفا بگی کار مقبولی چه مشکلی داره که نمیپسندی  ببخشید میدونم شخصیه ولی میخوام در ...

سلام به نظرم کارای مقبولی خییلی طبیعیه والبته توویدیوهایی که میذاره یکم بزرگ به نظرمیرسه شایدم بخاطر ورم باشه البته من فقط نظرم از روی عکسای پیجشه

سلام.من تازه عضو نی نی سایت شدم میخواستم بدونم کسی با دکتر شاهین میلانی عمل کرده و اینکه راضی هست مم ...

سلام عزیزم بینیتونو پیش دکتر میلانی عمل کردی؟؟راضی هستی؟؟بینیتون گوشتی بوده یا استخونی؟؟ممنون میشم جواب بدی منم تیر پیشش وقت گرفتم

ببین من رفتم پیش دکتر خرمی نژاد خیلی کارش خوب بود و اینکه من چون یک بار پیش کسی دیگه عمل کرده بودم واسه ترمیم رفتم پیش خرمی نژاد فوق العاده بود کارش بزن تو اینترنت شمارش و برات میاره اگر نبود بیا ایجا بهم بگو میدم بهت

نظرتون درمورد دکتر طرزی اصفهان چیه؟؟؟

اگه سر بینی یه کم کج باشه به یه طرف آیا باید کارخاصی کرد براش که اصلاح بشه منظورم ماساژ یا کشیدن سربینی باچسب به طرف دیگه هست یانه

خودش خود به خود خوب میشه

ولی اگه واقعا بینی تون ایرادزیادی نداره بیخودی عمل نکنین خیلی ریسک داره