2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095432 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آمین جون میشه لطفا بگی کار مقبولی چه مشکلی داره که نمیپسندی  ببخشید میدونم شخصیه ولی میخوام در ...

لزوما به معنای مشکل داشتن نیست من فرمشون رو دوست نداشتم.البته فقط یه بار پیجسونو رو بررسی کردم خیلی وقت پیش الان زباد تو خاطرم نیست چطور بودن فقط می تونم بگم من دوست نداشتم.واینکه کسی رو نمی شناسم که باهاشون عمل کرده باشن

خانوما من نزدبگ دوماه عمل کردم سمت راست بینیم که دست میزنم وفشارمیدم وسطش انگارگوده بنظرتون طبیعیه

سلام، واسه منم همینجوریه، چون من انحراف داخلیم هم قبل عمل همین فرورفتگی سمت راست بود، به نظرم باید صبر کنیم اگه بعد 6ماه بدتر شد دکتر رو درجریان بزاریم، چون من از همون اول هم هی میگفتم به دکترم فقط میگفت بعد 6ماه!

سلام عزیزم بینیتونو پیش دکتر میلانی عمل کردی؟؟راضی هستی؟؟بینیتون گوشتی بوده یا استخونی؟؟ممنون میشم ج ...

سلام . خوبین؟ ببخشید منم واسه ۲۰ تیر از دکتر میلانی وقت عمل گرفتم . شما کی عمل دارین ؟ از کاراشون‌ دیدین؟ 

بچه ها برای منم خیلی حیاتیه کت در مورد دکتر ایزدی نظراتتونو بدونم.چند روز دیگه باهاش وقت عمل گرفتم اما انگار خیلی ناشناسه.ی چیزی بگید دلم گرم شه حداقل.همین ناشناس بودنش داره منو منصرف میکنه.

سلام بچه ها من از دكتر بنيادي وقت مشاوره گرفتم براي ابان🤦‍♀️چيكار كنم خيلي ديره

تعریفشو شنیدم از کاراشم خیلی خوشم میاد.میخوام وقت مشاوره بگیرم منم.ولی چرا انقد دیر وقت میده

چه لذتی بالاتر از اینکه اسمت قسم راست یک نفر باشد...؟!
سلام به همگی من تازه عضو شدم دوستان کسی دکتر حمیدرضا مفرد رو میشناسه؟ تهران و کرج مطب دارن

من تعریف دکتر مفرد شنیدم 

منم میخوام پیش همین دکتر عمل کنم ولی نمیدونم واقعا دو دلم میترسم 

سلام  دوستان کسی دکتر حمیدرضا مفرد میشناسه؟؟ اگه میشناسید میشه لطفا درباره ایشون توضیح بدید&nb ...

سلام دوستم...من کارای دکتر مفرد رو تو عکسا دیدم من به شخصه زیاد به دلم نبود چن صفحه قبل خوندم ی خانمی مطب اشون هم رفتن و نمونه کار دیده بودن ایشونم ظاهرا خوششون نیومده بود...ولی خب کلا  سلیقه ای هس