2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095425 بازدید | 66696 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام بچه ها،من حدود۱۰ماهه میخوام عمل کنم ودائم توپیجا ونی نی سایت دنبال دکترخوبم ولی واقعاسخته برام تصمیم گیری،ابیانه-حامدعباسی-بصام روازیه لیست بلند انتخاب کردم البته به نظرم کارای حسین نژادم توپیجش خوبه ولی شایددوتای اول بیشترتواولویت باشن بینیم قوز داره یه بینی طبیعی وشیک وتمیزمیخوام😉نمیخوام بزرگ باشه بینیم،سربالام دوست ندارم دوست دارم نظرتون روراجع به دکترایی که گفتم بدونم هرکی بااین دکتراعمل کرده یامطبشون رفته یاهراطلاعاتی داره کمکم کنه انشااله دیگه تصمیمموگرفتم زودتربرم برای عمل بایاری شما، راجع به حامدعباسی بیشتر نظرمیخوام 

ابیانه.حامدعباسی.بصام.حسین نژاد

سلام بچه ها،من حدود۱۰ماهه میخوام عمل کنم ودائم توپیجا ونی نی سایت دنبال دکترخوبم ولی واقعاسخته برام ...

یعنی هیچ کس نیست جواب منوبده؟؟اینجاکسی باحامدعباسی عمل نکرده یعننننی؟نیازدارم به کمکتون

دوستان من با دکتر میلانی عمل کردم و راضی ام. فقط دو تا سوال دارم که میخوام ببینم تجربه مشابه کسی داشته یا نه. من انحراف بینی هم داشتم شدید که برطرف شده ولی هنوز بعضی وقتا بینیم یه کم کیپ میشه و احساس میکنم نمیتونم خوب تمیز کنم بینیم رو، با گوش پاک کن هر چی سعی میکنم انگار خیچی نیست ولی حس میکنم یک جایی توی مسیر تنفس یه چیزی گیر کرده. 

دومین سوالم هم راجب سوراخ های بینیم هست که یک کم تا به تاست که دکتر گفته با ماساژ و رفع ورم خوب میشه کم کم. 

کسی تجربه داشته این مشکلات رو؟

سلام من ۲ سال پیش بینیمو عمل کردم این سایت خیلی بهم کمک کرد تا تصمیمو بگیرم خواستم تجربیاتمو توش بنویسم تا شاید بتونم به بقیه کمک کنم 

۱.عمل بینی عمل راحتیه ولی ورم بعدش اگه آدم پر ورمی باشید پیرتون می کنه و اینکه پر ورم هستید یا نه رو خیلی نمیشه فهمید من خودم قرار نبود پر ورم باشم چون پوستم نازک بود ولی افتضاح ورم کردم و تا یک سال بعدش که ورما بره باورم نمیشد نصف دماغم ورم بوده و همش گریه می کردم چه غلطی بود من کردم اگه با خوندن متن من دارید می گید خوب ورمه و می ره باید بگم منم از این حرفا قبل عمل می زدم ولی وقتی گچ و باز می کنن و تو تو آینه یه دماغ گنده می بینی با یه سری ایراد دیگه اگه کل آدمای دنیام جمع شن بگن ورمه قبول نمی کنی من هر دفعه که چسب بینیمو بر می داشتم بینیم یه عیبی داشت یه بار کج بود یه بار سوراخای بینیم تا به تا یه بار زیادی سربالا یه بار قوس زیاد ولی خداروشکر همش بر طرف شد پس شما مثله من نباشید و صبر کنید غصه نخورید و خطاب به کسایی که هنوز عمل نکردن اگر با دماغتون مشکلی ندارید خواهش می کنم تحت تاثیر جو یا حرف مردم عمل نکنید خیلی بیشتر از اونی که فکرشو می کنید درگیرتون می کنه

۲.تحت تاثیر اینکه الان کی رو بورسه عمل نکنید اگر تمام تاپیکو بخونید متوجه میشید اونایی که تو یه تایم با یه دکتر عمل کردن معمولا همشون راضی نبودن

۳.نوع بینی خودتون و بشناسید و تو مطب کردی فقط دنبال نوع بینی خودتون باشید و قبل و بعدش و تغییراتشو مقایسه کنید اکه دوست داشتید جلو برید اگر نه به امید اینکه برای شما بهتر بشه نباشید و اگر بینیتون گوشتیه دیدن نمونه های استخونی دکتر هیچ کمکی به انتخاب صحیحتون نمی کنه و اینکه اصلا از رو عکس تصمیم نگیرید من می تونم الان عکسی از بینیم بگیرم که همه بخوان با دکتر من عمل کنن یا برعکس 

۴.متاسفانه همه یا اکثر دکتر ها ناراضی دارن ولی ببینید برخورد دکتر با ناراضی ها چطوره تو مطب راهشون نمی ده ؟ترمیمشون می کنه؟رفتار زننده ای داره تا طرف دیگه تو مطب نیاد؟ و اینکه اگر ۳. ۴ بار رفتید مطب و حتی یدونه مریض ناراضی هم ندیدید به نظرم به دکتر شک کنید 

و در آخر اینکه انشاالله همه ی اونایی که قصدشو دارن عمل کنن دکتر مناسب خودشون و پیدا کنن و عملشون عالی پیش بره و اونایی که به صلاحشون نیست عمل کنن انشاالله از سرشون بیفته 

یه چیزی رو از قلم انداختم و اون اینه که بینیتون معمولا حرفی که دکتر روز مشاوره می زنه میشه نه اونی که بهش می گید می خواید بشه پس سعی کنید دکتری رو انتخاب کنید که سلیقه ی مشابه شما رو داشته باشه

از روز مشاوره تا عمل چند روزی می گذره و دکتر یادش نمی مونه شما چه مدلی می خواستید و روز عملم بعضی از دکترا قبل عمل و قبل از بیهوشی بالای سر مریض نمی رن و یا اینکه اگرم بیان ممکنه شما به خاطر استرس یادتون بره بهش حرفاتونو باز  بگید (من خودم از استرس حرفم نمیومد با اینکه شب قبلش یه طومار آماده کرده بودم به دکتر بگم )و یا اینکه اگر دکتر از قبل عمل بیاد و شما هم بهش تاکید کنید بعضی از دکترا بعد عمل بهتون می گن اون مدلی که بهت میومد عملت کردیم که یعنی حرف خودشون/: