در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
عزیزم شما حتما حتما پیج jarahizibaii_iran رو تو اینستاگرام چک کن، بیشتر دکتر هایی که معرفی میکنی اونجا همه میگن پرریسکن، خیلی بیشتر تحقیق کن، خیلی بیشتر
دوبار هم رفتم مطب این دکتر(محسن ایزدی) اما هر دوبارشم خلوت بوده.بخاطر همین دودل شدم.ایشون فوق تخصص ز ...
دکتر گوش و حلق و بینی، اولین اولویتش تنفسه، بعید میدونم دکتر زیبایی همچین اولویتی داشته باشن، بیشتر تحقیق کن، الان خسته بشی بهتر از اینه که بعد عمل از کاری که کردی پشیمون باشی
آمين جان سلام.من هم خيلي دنبال يه دكتر خوب براي جراحي زيبايي بيني هستم.ميخاستم از تجربياتت استفاده ك ...
سلام عزیزم من مشکل بازگشت غوز نداشتم .نمی تونم بهتون آماری درست بدم ولی من تو کاراشون از نزدیک ندیدم.من با خود دکتر در این مورد صحبت کردم و توضیحاتی دادن که فکر کنم اینجا هم نوشتم.ببین اشکالات جزیی ممکن هست پیش بیاد ولی اصل اینِ که سبکه کاراشو بپسندی.راجع به سوال دیگه ات من مواردی تو مطب دیدم که مثل عکسای اینستاش بود شایدم زیباتر ولی کارایی رو هم دیدم که اصلا نپسندیدم قطعا تو عکسا بهترین کاراشونو دکترا می گذارن
سلام عزیزم من مشکل بازگشت غوز نداشتم .نمی تونم بهتون آماری درست بدم ولی من تو کاراشون از نزدیک ندیدم ...
ممنونم عزيزم من بسيار سردرگم هستم.نظر خودتو در مورد دكتر محبي دوست دارم بدونم.راهنماييم ميكني ؟من بيني استخوني و كم كاري دارم.خيلي دوست دارم از شما و ir عزيزم و بقيه اعضا ،كه خيلي از نظراتتون استفاده كردم كمك بگيرم.من بيشتر مطالب اين تاپيكو از آخر خوندم تا ابتدا.ولي سردر گم تر شدم.يه دفتر چه برداشتم يه صفحه رو اختصاص دادم به هر پزشك نظرات دوستانو نوشتم.ولي كار خيلي سختيه انتخاب دكتر.ميخاستم نظرتونو در مورد دكتر محبي ،ابيانه و ..بدونم با توجه به نوع بيني من.ممنونم
ممنونم عزيزم من بسيار سردرگم هستم.نظر خودتو در مورد دكتر محبي دوست دارم بدونم.راهنماييم ميكني ؟من بي ...
برای انتخاب دکتر اصلا عجله نکن خودِ من ۷سال طول کشید تا دکترمو انتخاب کردم😁😁😁😁برو سایت و پیج دکترای مورد نظر عکساشون رو خوب بررسی کن ببین اونایی که خوشت می یاد چه ویژگی هایی دارن و بالعکس از خودت و بینیت تو زوایای مختلف عکس بگیر تا ایرادها و چیزایی که باید رفع بشه رو پیدا کنی .نکته ی دیگه سبک غالب تو عمل های زیبایی پزشک هست مثلا اگر شما مایل به کوچیک کردن زیاد بینی و حالت فانتزی داشته باشید یک دکتر طبیعی کار هر قدر هم خوب باشه نمی تونه رضایت شما رو جلب کنه و بالعکس .درمورد دکتر محبی ایشون دکتر خوبی هستن ولی بالطبع من ابیانه رو بیشتر قبول داشتم که ایشون رو انتخاب کردم در مورد محبی نظرات بد در موارد مختلف زیاد دیدم ولی هر دو دکتر بیشتر کارشون طبیعی هست .اما ابیانه هم ناراضی داره ولی وقتی من کارهای ایشون و سبکشون رو دیدم دیگه سراغ دکتر دیگه ای نتونستم برم انگار مهره ی مار داره😁😁😁😁
ممنونم عزيزم من بسيار سردرگم هستم.نظر خودتو در مورد دكتر محبي دوست دارم بدونم.راهنماييم ميكني ؟من بي ...
ببین عزیزم من یه لیست از دکترای کار خراب کن دراوردم ازپیجه جراحی زیبایی که هم محبی توش هست هم ابیانه ولی کلا همه دکترا کار خراب دارن باید بدونی کدومش کمتره