2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095157 بازدید | 66696 پست
سلام بچه ها من یکشنبه برا اولین بار وقت ویزیت و مشاوره گرفتم. چه چیزایی رو مدنظر داشته باشم ؟چه چیزایی بپرسم و بگم؟ ممنون می شم تجربیاتتون رو بگید

مدلی ک تو. ذهن دکتره رو درار و سلیقتم بگو، ببین چقد مشابهن.. بیمارای زیادیم ببین قبلو. بعد..من ۷جا مشاوره رفتم..اخرم باذرضایت نسبی عمل کردم،چون دل. ادم صد. درصدر. راضی نمیشه هیچوقت

مدلی ک تو. ذهن دکتره رو درار و سلیقتم بگو، ببین چقد مشابهن.. بیمارای زیادیم ببین قبلو. بعد..من ۷جا مشاوره رفتم..اخرم باذرضایت نسبی عمل کردم،چون دل. ادم صد. درصدر. راضی نمیشه هیچوقت

روزی که رفتم نوبت بگیرم یه کم ایستادم که بپرسم از مراجعه کننده ها، اما همه اومده بودن تازه عمل کنن. شانس من. ولی از بینی منشیش خیلی خوشم اومد. که گفت چند سال پیش تهران عمل کرده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باران جان من دو تا تا حالا زدم الانم باید برم سومی رو بزنم.دو تا عضلانی زدم ایندفه روی بینی دکتر میزنه.ببینیم چی میشه.تا جایی که شنیدم اینی که مستقیما روی بینی میزنن بهتره تا عضلانیه.دیگه نمبدونم باید برم امتحان کنم

دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...