2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5095001 بازدید | 66696 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام سمیرا جان.خیلی یادت بودم .قرار بود با دکتر قارونی عمل بشی.حالا عیب نداره.اولا سلامتی بچه مهمتره.دوما حکمتی در کار بوده اصلا خودتو ناراحت نکن.خودتو بسپار به خدا.از سوگلی جون و آمین جون هم خبری نیس.سرت سلامت.

سلام 

هستی خ طبیعیه مال من ک ت یکماه غیر قابل تحمل بود ولی روز ب روز سورپرایز میشی شک نکن ب خودت فشار نیار ت ورم زود بخابه 

من الان س ماهو ده روز عمل کردم دیگه فقط روی بینیم چندتا چسب میرنم و شبا نوک بینیم چون بیشترین ور من شب هستش بعدم کار سنگین میخام بکنم روزم چسب میزنم ت هفت هشت ماه همش نوسان داره ب هر تحرکی ی حتی عصبانیت و...فشار ب بینی میاد و ورم میکنه 

مثلن من یکمی صدام میره بالا برا پسرم سریع ورم میکنه 

اینارو گفتم ک بدونی بعد از س ماه هم مواظب باشی و خ طبیعیه گلم 

ای آنکه دوست دارمت اما ندارمت..........جایت همیشه در دل من درد می کند
باران جان من دو تا تا حالا زدم الانم باید برم سومی رو بزنم.دو تا عضلانی زدم ایندفه روی بینی دکتر میزنه.ببینیم چی میشه.تا جایی که شنیدم اینی که مستقیما روی بینی میزنن بهتره تا عضلانیه.دیگه نمبدونم باید برم امتحان کنم

اخه به من گفت اون که تو بینی میزنن برای گوشتیاس نه تو الان یه هفته هست زدم آمپولو ورمم همونه نوک بینیم قشنگ باد داره 

خدایا به امید خودت نه بنده های بی خودت

عزیزم سمیرا حتما حکمتی داشته..خیره. ایشالله...

من امروز گچمو برداشتم انقد زشت بودم ک فقط حس پشیمونی بم دست داد-_- میدونم الان نباید. قضاوت کرد ولی کلااااا خورد تو ذوقم..پیشکسوتا بیان دلداری، تمامی حرفای تکراری شمارا با جانو دل پذیراییم-___-

سلام هستی خ طبیعیه مال من ک ت یکماه غیر قابل تحمل بود ولی روز ب روز سورپرایز میشی شک نکن ب خودت فشار نیار ت ورم زود بخابه من الان س ماهو ده روز عمل کردم دیگه فقط روی بینیم چندتا چسب میرنم و شبا نوک بینیم چون بیشترین ور من شب هستش بعدم کار سنگین میخام بکنم روزم چسب میزنم ت هفت هشت ماه همش نوسان داره ب هر تحرکی ی حتی عصبانیت و...فشار ب بینی میاد و ورم میکنه مثلن من یکمی صدام میره بالا برا پسرم سریع ورم میکنه اینارو گفتم ک بدونی بعد از س ماه هم مواظب باشی و خ طبیعیه گلم

قربونتتتتت مرسی .هی منتظر میمونیم البته مدلش خیلی خوبه  ولی من انتظار کوچیکتر داشتم  حالا ک فعلا شش روز گذشته

عسل جان من الان س ماهو ده روزه عمل کردم ولی روزی ک گچو باز کرد زد ت ذوقم لونقد بزرگ و قلمبه و دراز بود از ماله خودم پنج برابر بزرگتر گفتم وای دکتر این چیه گفت بینیت خ قشنگه الان ورم داره تحمل کن بعداز ی هفته کم کم مرمش فروکش کردو هر روز ی جایش تعغیر میکرد هر سری ک چسب باز میکنی عکس بگیر تعغیرشو متوجه میشی، تازه نوک بینی من ی حالت صاف رو ب بالا داشت ولی کم کم قوس گرفت و عروسکی شد خخخخخ من طبیعی میخاستم ولی خدایش ت دوماهه اول فک میکردم نوک بینیم صافه کم کم رفت بالا همش نگران بودم ک پاینه ولی ب قول امین جان ک بم گفت مال ت میره بالا همونطورم شد فک کنم آمین بم گفت 

ببین تحمل کن و صبر کن هنوز خ زوده برا قضاوت تا شش ماه تمام در حال سورپرایز شدنی قول میدم 

اگرم قرینه و اینا نبود مثلن ی طرفش بیشتر ورم داشت اونطرفش کمتر نگران نباش کلن ورم بینی همش ب هم نمیخابه هر سری ی جاش فروکش میکنه نترسی بگی کجه ی قرینه نیست 

واااااای چقد حرف زدم 

اینم واسه حسن ختام تقدیم میکنم ب خودش ک فقط خودم میدونم کیه خخخ